Студио – Enira Beauty Room


Ралица Спасова август 3, 2016

Избрах Аплекчър, защото грижата за косата на клиента е най-важна за мен.

Подходящ е за структурата на българските коси, които са предимно чупливи/къдрави, за разлика от други подобни продукти на пазара. Друго предимство е че трайността на цвета по дължината на косата се увеличава, това е вследствие на заздравяването структурата на косъма. Както всички знаем здравата коса задържа пигментите от боята по – дълго. Впечатлена съм от действието върху естествено къдрави коси и състоянието накъдриците

Не само че не ги променя, а подчертава. Къдриците стават меки и ясно подчертани, дори и в дължината на косата. Това беше един от първите признаци, който ми даде ясен сигнал, че Аплекчър работи върху дисулфидните ръзки на косъма. От дължината и формата на дисулфидните връзки се определя и вида на косата – права или къдрава. Възвръщането на естествената форма на къдриците при къдрави коси е ясен атестат че връзките се възтановяват.

Когато изпловам Аплекчър със изсветляващ продукт, мога спокойно да удължа времето за престой или да повторя процедурата няколко пъти, докато постигна желания от мен фон на изветляване.  Не съм имала неприятни изненади.