Петя Урумова


Петя Урумова август 3, 2016

Избрах Аплекчър, защото е иновация  в грижата за косата,предпазва косъма при химична обработка,защото повечето клиенти често сменят цветовете, а това им гарантира винаги здрава коса..Цена , качество се покриват напълно. Разликата е че Аплекчър наистина защитава косата видимо,високо качество  на продукта , за цената която има. Цените на други подобни продукти на пазара е или не реално висака или доста ниска, за това което обещават.

Най-често моите клинти предпочитат Аплекчър добавен към боята. Това им гарантира винаги здрава коса и дълготраен цвят. Едновременно с това и терапия за времето на едно боядисване на косата, това им спестява допълнителни средства и посещение в салона за терапия.

Дава отражение на блясъка и удължава цвета във времето. Ще се запитате как влияе върху не боядисани коси…Създава невероятен блясък, всички знаем ,че това е присъщо само на здравата коса, заглажда сухите краища ,косата става много жива.

Аплекчъ може да се комбинира със различни марки професионална боя за коса. Прилагала съм Аплекчър с доста марки бои. Резултатът винаги е отличен. Няма отражение върху цветовия резултат, белите коси се покриват. Не се променя нито времето за престой, нито начина на работа със различните марки, просто спазвам инструкциите за работа на съответната марка, която използвам. При изсветляване на косата много често ми се налага клиента да иска поне 4 тона ,по-светла коса, и аз нямам притеснения ,дори и при удължаване времето на престой.

В моя салон държа винаги на отзивите на клиентите,те винаги  са отворени към новото , особенно когато е препоръчано горещо от мен,всички бяха единодушни,здрава,жива,лъскава и най-вече НОВА КОСА