Стилист Диляна Пискова


Диляна Пискова август 3, 2016

Имах честта да опитам чудото Аплекчър, още преди да излезе на пазара, от първия път си паснахме перфектно, покри всичките ми очаквания.  Аплекчър действа в дълбочина на косъма. Косата е различнна още от първото нанасяне, преди и след,  вече няма нищо общо с това което е било преди.Когато боядисвам с добавен Аплекчър към боята за коса, цвета е жив, и е същия дори когато клиента се върне отново в салона, за следващото си боядисване

Ще разкажа конкретен случай, който беше неуспорим факт че Аплекчър работи наистина. При мен дойде клиентка преди около 6 месеца, естествено къдрава коса,почти до кръста, беше претърпяла многократно изрусяване и косата беше доста увредена. В дължината дори къдрица нямаше. До момента сме направили една самостоятелна терапия, и всеки месец добавяме Аплекчър към боята, косата е отново здрава лъскава и силна, а къдриците са еластични.

Мога да комбинирам Аплекчър с всички марки бои за коса с които работя. Резултатът винаги е страхотен. Дълготраен цвят и здрава коса.

Когато използвам изсветляващ продукт, вече мога да си позволя всичко, дори ми се е случвало да изсветкявам в един ден коса повече от 2 пъти и тя не се променя. Фризьорите знаят как прии използването на изсветлляващ продукт, проверяваме дали косата се “разтяга”. Аз вече не го правя, защото Аплекчър е доказал, че няма основание да се страхувам за състоянието на косата. Моите киленти…те просто са влюбени в Аплекчър.