За Нас

АпПрос ООД е ексклузивен представител за България и Македония на четири модерни и бързоразвиващи се бранда – Aphlexoir, DietPro, Sens.Us и Vita Toscana. Продуктите, които предлагаме, са предназначени за професионална употреба във фризьорските салони и прилежащите към тях серии за домашна грижа.

Ние от АпПрос ООД закупуваме всички продукти само от производителите на гореспоменатите марки. Това обстоятелство гарантира, че е невъзможно да ни бъде доставен неоригинален продукт или такъв с лошо качество.

Нашите продукти не се предлагат в търговската мрежа по козметични магазини или дрогерии. АпПрос ООД е на Българския  пазар от 2014 г. Като гаранция за качеството на продуктите, могат да послужат и добрите отзиви на нашите клиенти и фризьорски салони, с които работим.

АпПрос ООД се развива успешно шеста година в България. Нашата цел е да си партнираме с фризьорски салони с добра репутация, които предлагат професионални продукти за коса от среден и висок клас. Преди две години стартира нашата Академия ApAcademy HairloversLab , в която ще имате възможност да обучавате себе си и вашия персонал на всички новости в бюти бранша. Обученията са както за работа с различните продуктови линии и модните тенденции в косите, така и бизнес обучение за управление и развитие на вашия бизнес.

Меню