Aphlexior - Appros Nutrition Hair Care

Аплекчър - Aphlexior

Мечта- всичко започва с нея.
Всичко е вярване, улавяне на момента, сбъдване на мечтите ти.
Вдъхновени от бъдещето, ние се стремим да надскочим границите, създавайки невероятни продукти за коса, които да правят деня ти по-хубав.
И така всеки ден е един хубав ден!
Ние се вълнуваме от продукти, които се грижат за хората и които се грижат за планетата. Просто се протегни и се влюби в продуктите на Aphlexior.
Дания.
Всичко започва през 2012 г. в Дания- меката на новите технологии. Семейство учени, химици, си поставя цял, която на пръв пръв поглед изглежда простичка- съвършено здрава коса, незасегната от каквито и да е химически процедури. Постигането на целта обаче не е лесно. Нужни са множество проучвания и дългогодишни опити и промени, докато се стигне до крайния продукт. А той е забележителен!
През пролетта на 2015 г. на пазара излиза Aphlexior, за да докаже на света, че здравата коса е постижима цел, а промяната на цвета от черен в платинено рус за един ден, без никакви тежки последствия за косата е по-лесно и от детска игра.
Благодарение на иновативния INC3-complex, Aphlexior гарантира оптимални резултати още след съвсем първото ползване и предоставя максимално усещане за задоволеност както у фризьора, така и у клиента.
Системата на Aphlexior се състои от две части- Reconnect и Recharge, които са изцяло за професионално ползване в салон.
В последствие, през 2016 г. се появява и серия за домашна грижа- Rephlex.
Неговата магическа сила се крие в това, че съдържа молекулата на Aphlexior- съвършеният INC3 Complex, но преработена така, че да остава в косата и да подхранва и хидратира до следващо измиване.
И ако си мислите, че това е краят, то определено грешите. През 2017 г. на пазара излизат две нови серии на марката- DietPro и Prevent. DietPro е специално създадена за любителите на чистата козметика- без всякакви алергени, сулфати, парабени и силикони. Серията DietPro е вече при нас, за да ни направи съпричастни към природата и да ни покаже, че и без химия резултатите могат да бъдат повече от впечатляващи. Серията Prevent пък е основана на две линии- една за професионална употреба и една за домашна, чиято цел е превантивно да се грижи за здравата руса коса. Изсветляването е лесно, резултатите са прекрасни,а блондинките могат да завладеят света.
Всичко това прави Aphlexior не просто марка. Aphlexior е начин на живот!
Shopping Cart