Aphlexior Reconnect - Appros Nutrition Hair Care

Аплекчър РеКънект – Aphlexior ReConnect

Какво е Аплекчър РеКънект – Aphlexior ReConnect 

Аплекчър РеКънект – Aphlexior ReConnect –  е революция в индустрията за косите.

Аплекчър РеКънект – Aphlexior ReConnect e система за предпазване и изграждане на дисулфидните връзки в  косъма. Този уникален

продукт предлага няколко възможности за трайна реконструкция на увредената коса. Аплекчър /Aphlexior/ има широко приложение в студиото за красота. Може да се използва при перманентно боядисване, изсветляване с обезцветяващ прах, трайно изправяне и къдрене на косата, както и като самостоятелна, дълбоко възтановяваща терапия. Употребата на този високо технологичен продукт ще върне живота в косата на вашите клиенти. Открийте новия вълнуващ свят на Aphlexior!

 

Технология

Известно е, че средно между 15% и 45% от дисулфидните връзки в косъма се разрушават по време на изрусяване. Именно затова тази процедура се възприема като една от най-рисковите за косата на клиента и за реномето на самия стилист. При изсветляване косата става по-слаба, по-уязвима и много по-лесно късаща се. Aphlexior ReConnect / Аплекчър РеКънект възстановява разрушените връзки и подсилва косата, за да я направи устойчива при третиране. Продуктът може да се използва напълно самостоятелно като терапия за възстановяване. Аплекчър е съвместим с всички марки професионални продукти за коса, което го прави незаменим помощник в ежедневната работа в салона.

Как Може Да Използвате Аплекчъ

Изсветляване До 10 Нюанса За По-Малко От 10 Дни– Просто Добавяте Аплекчър В Деколора, Който Използвате Във Вашето Студио

  1. Добавяне на Аплекчър към всички видове професионални бои за коса
  2. Използване на Аплекчър при трайно Кератиново изправяне на косата
  3. Използване на Аплекчър при трайно Химическо къдрене на косата
  4. Използване на Аплекчър при трайно Химическо изправяне на косата
  5. Използване на Аплекчър като самостоятелно лечение / терапия на вече увредена коса
  6. И още много други …

За да видите резултатите от приложението на Аплекчър, разгледайте нашата фейсбук страница.

Често задавани въпроси за системата Аплекчър:

Аплекчър не съдържа парабени, сулфати, формалдехид или други познати химикали

Да. Аплекчър не създава каквито и да било ограничения по отношение на процедурите за коса– можете да потъмните, добавите актуален цвят или да изсветлите косата, както и да я изправите или накъдрите, използвайки продукта в същото време.

Не. Тъй като Аплекчър не пречи на боядисването и къдренето и когато се прави заедно с тях, не е необходимо ползването на източник на топлина. Просто следвайте инструкциите за употреба на производителя. Ако Аплекчър се използва като самостоятелна терапия, е необходимо ползването на източник на топлина.

Не. Аплекчър не променя процеса на боядисването, изсветляването или къдренето/изправянето. Просто следвайте инструкциите за употреба на производителя и съответната процедура, както обикновено.

Оставете да действа минимум 7 минути, препоръчително е 10 минути. Измийте внимателно и продължете както обикновено.

Да. Аплекчър ще работи също толкова добре, нанесен директно на косата, както и при терапия, придружаваща някоя процедура в салона. Моля, следвайте инструкциите за употреба

Да. Аплекчър ще подейства на всички типове коса, без значение дали е права, къдрава, тънка , плътна, боядисана или нетретирана.

Да. Аплекчър може да се използва върху коси, които преди това са били третирани, изправяни, боядисвани или къдрени.

Да. Преди да нанесете цвят на обезцветената коса се уверете, че косата е суха и едва след това нанесете цвета. Следвайте инструкциите за употреба на производителя на боята за коса. Използвайте Re-connect едва, след като приключите боядисването на косата.

Да. Може да ползвате Аплекчър в комбинация с всички начини на оцветяване на коса. Сместа е същата, независимо дали правите полу-постоянен или покривен цвят.

Aphlexior ReConnect – Аплекчър РеКънект

е разработен за професионални стилисти от професионални стилисти, които използват задълбочените си познания за косата, комбинирани с интензивни проучвания и напреднали технологични разработки. Благодарение на изключителния и иновативен INC3-complex, Aphlexior ReConnect / Аплекчър РеКънект гарантира оптимални резултати още след първото приложение. Той осигурява максимална удовлетвореност както за клиента, така и за стилиста. Аплекчър /Aphlexior/ позволява да правите изсветляване на коса без да я увредите. С Аплекчър /Aphlexior/ е възможно да изсветлите косата НЕ еднократно и да я направете от черна- руса, запазвайки я здрава. Открийте магията на Аплекчър /Aphlexior/. Позволете на Вашия СВЯТ и БИЗНЕС да се промени. Facebook

До всички стилисти: Ако искате да узнаете, как се работи с Аплекчър, ние ще ви изпратим подробна документация за използването му в 2 лесни стъпки.

За повече информация, моля, вижте секциaя “въпроси” в сайтa

Shopping Cart