Rephlex - Appros Nutrition Hair Care

Рефлекс - REPHLEX

Рефлекс серум за коса

Какво е РеФлекс?

РеФлекс  – Серум за коса – мигновена хидратация и реконструкция! (за домашна употреба).

Съживете косата си със серум ‪без отмиване ‎РеФлекс‬.

РеФлекс е първият серум без отмиване за домашна употреба, който се грижи за хидратацията, мекотата и здравината на косата чрез дълбока реконстукция.
РеФлекс съдържа част от нашия изключителен INC3 комплекс, който заздравява съществуващите, възстановените и новосъздадените с Аплекчър дисулфидни връзки в косъма. 
С РеФлекс получавате мигновено третиране на косата, обогатено с екстракт от зелен чай, което остава в нея.
РеФлекс се използва в домашни условия след всяко измиване на косата. Серумът запазва влагата в косата, за да може тя да бъде добре хидратирана и със здрав вид. 
 

Действие:

РеФлекс осигурява дълбока хидратация и храна за косата, затваряйки повърхностния слой, като запечатва активните съставки в косъма. Придава мекота и здрав външен вид. Не омазнява и не утежнява,благодарение на екстракта от зелен чай. Уплътнява косъма от корена до върха, увеличава усещането за плътност по дължината на косата, заглажда нацъфтелите крайчета.

Начин на употреба:

Измийте косата си с шампоан. Използвайте маска/балсам за коса по избор, ако е необходимо. Подсушете косата с кърпа до степен да не капе вода от нея. Навлажнете ръцете си с вода (за да може активните съставки да попаднат в косъма, а не в кожата на ръцете), изсипете малко количество от РеФлекс върху дланите. Разпределете равномерно с пръсти и след това много внимателно с гребен по дължината на косата ( тъй като мокра тя е по-крехка от сухото си състояние) – без да изплаквате.

Резултат:

След употребата на серум РеФлекс косата е мека и лесно се разресва. РеФлекс уплътнява и съживява косата, заглажда косъма и предотвратява накъсването.
14566251_974149289378033_6255663636751730792_o
14500506_971031843023111_1711212660171329883_o

Рефлекс мнения от доволни клиенти!!!

Често задавани въпроси за РеФлекс

Не. РеФлекс не предпазва косата Ви при топлинна обработка. При необходимост нанасяйте термозащитен продукт СЛЕД РеФлекс

Не. РеФлекс няма стилизиращи свойства. При необходимост нанасяйте стилизиращ продукт СЛЕД РеФлекс.

Да. РеФлекс може да нанасяте по крайчетата на косата си, когато тя е суха. В този случай обаче Рефлекс ще има само козметичен ефект, но не и лечебен.

Да. Ако използвате други продукти без изплакване, нанасяйте ги винаги СЛЕД РеФлекс. За да има лечебен ефект върху косата Ви, РеФлекс трябва да се нанася на чиста и подсушена коса, с цел да проникне в косъма.

Количеството на РеФлекс е 100 мл, под формата на крем с не мазна формула. При средно дълга коса /под раменете/ и честота на миене на косата два до три пъти седмично, тази опакова е достатъчна за 8-10 седмици.

При средно дълга коса /под раменете/ – 3 /три/ грама е Rephlex_0601rнапълно достатъчно. Това са 6-7 /шест-седем/ натискания на помпата.

Разбира се това е строго индивидуално, ако усещате косата си суха и заплетена, може да увеличите броя на помпите.  Количеството РеФлекс е достатъчно, когато косата е мека и може да прекарате пръсти през нея без да се заплита.

Shopping Cart