Добре дошли в света на винаги здравата коса! - Appros Nutrition Hair Care

Добре дошли в света на винаги здравата коса!

Нашият сайт е в процес на обновяване при затруднения или въпроси моля свържете се с нас на тел: +359 887 689 243

Добре дошли в света на винаги здравата коса! Грижата за косата е грижа за твоята корона! Живата коса блести силно и привлича погледи! За винаги здрава коса от корена до върха!

Нашите марки

Aphlexior

Мечта- всичко започва с нея. Всичко е вярване, улавяне на момента. Вдъхновени от бъдещето, ние се стремим да надскочим границите, създавайки невероятни продукти за коса, които да правят деня ти по-хубав.

SensUs

Професионални продукти за коса от ново поколение. Комбинация от чистотата на природата и силата на науката. За мека, подхранена и излючително красива коса, а визията,която може да се постигне е изумителна.

Vita Toscana

6 лечебни серии, които използват  специфични продукти, чиито съставки съдържат подходящи растителни екстракти според необходимите нужди на всяка коса.

 

ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ

Мая Иванова
Мая Иванова
Прочетете повече
От години вече използвам серията Illumyna и съм повече от доволна ! Използвала съм голяма част от продуктите и всеки един е страхотен!
Красимира Богоева
Красимира Богоева
Прочетете повече
Както всички знаем русото е трудно за поддържане,но откакто моята фризьорка ме боядисва с боя MC2 на SensUs това определено не представлява трудност! Както боите, така и тонерите са страхотни и цвета,който се получава е удивителен. Косата ми остава мека и бляскава.
Симона Златева
Симона Златева
Прочетете повече
Като фризьор,който работи с марката смело мога да потвърдя,че това е най-добрата марка,която съм използвала. Клиентите ми винаги остават много доволни и се връщат при мен.Изсветляващите продукти са щадящи и се постигат страхотни резултати, боите са изключително покривни и имат прекрасни цветове , грижата за коса е със страхотно качество,а резултата винаги впечатляващ!
Грета Георгиева
Грета Георгиева
Прочетете повече
Работя изцяло с продуктите Aphlexior и SensUs , това е най-доброто решение,което съм взималата за мен и моята работа ( фризьор съм ) . Качеството на продуктите е на много високо ниво! Не бих ги сменила за друга марка 🙂
Марио Николов
Марио Николов
Прочетете повече
Мъжката серия е просто УНИКАЛНА ! Използвам геловете за коса , както и боята за брада и резултата е просто перфектен. Продуктите придават много естествен и дълготраен ефект !
Светла
Светла
Прочетете повече
Момичета не се чудете, това е нещо различно…Рефлекс промени косата ми, тя беше тънка и безжизнена. Сега е различна…блестяща и плънтна. Гладка, не се заплита…дори приятелят ми забеляза разликата. Косата ми е като от реклама, не спирам да я докосвам и да й се радвам.
Галя Аврамова
Галя Аврамова
Прочетете повече
Съвсем случайно разбрах от колежка за продуктите на SensUs , реших да ги тествам , резултата много ми хареса и заредих салона си с техните продуктите. Много съм доволна, както аз така и моите клиенти! Препоръчвам SensUs с две ръце!
Предишна
Следваща
Shopping Cart