Технически продукти - Appros Nutrition Hair Care

Технически продукти

ТЕХНИЧЕСКИ ПРОДУКТИ

Професионални технически продукти, специално разработени за фризьорски салони, които включват богат избор от инструменти, предназначени да посрещнат всички нужди на клиента и стилиста.

АКТИВАТОРИ

Крем Активатор 1000 мл

Fix-5 vol / 3% 10 vol  /6% 20 vol / 9% 30 vol / 12% 40 vol

Lux Activator 1000 мл

 1,5% 5 vol / 3% 10 vol  / 6% 20 vol  / 9% 30 vol / 12% 40 vol 

Изсветляващ крем Deco Cream Plus +  500гр 

С качествата на изсветляващ прах и нежното действие на крем. Обогатен с масло от каритe. Възможност за изсветляване до 7 тона в зависимост от типа коса. Специално разработена формула, която предпазва кутикулния слой на косъма с нежно действие вълху скалпа. Съдържа овлажняващ и защитен комплекс от полиаминокиселини, благодарение на това косата остава мека и жива след обработката. Не набъбва и не изсъхва. Използва се с Lux Activator на Sens.ùs:, 10(3%), 20(6%), 30(9%) и 40(12%)vol.

Изсветляващо олио lightening oil     

Нежна изсветляване масло за естествена коса и боядисана коса. Изсветлява естествена коса до 3 тона и боядисаната до 2 тона. Начин на употреба:Смесете една част от олиото с две части Cream Activator, прилага се върху суха, неизмита коса. време за пресой: до 45 минути максимум, постоянно проверявайте степента на постигнатото изсветляване. След постигане на желания резултат, изплакнете обилно с вода, след това използвайте подходящ шампоан и балсам.

Deco DUST Plus+  500 гр / 4х500гр.

Нов револючионен продук, изсветляващ прах, който повдига над 7 тона. Специална разработена формула, която предпазва кутикулния слой на косъма с нежно действие вълху скалпа. Съдържа овлажняващ и защитен комплекс от полиами-нокиселини, благодарение на това косата остава мека и жива след обработката. Обезпрашен. Не набъбва и не изсъхва, може да се смесва с всички Крем Активатори на  Sens.ùs:, 10 (3%), 20 (6%), 30 (9%) и 40 (12%)

Zero Yellow  500гр / 4х500 гр.

Виолетов Деколор без прах ,подходящ за всякаква техника на изсветляване. Специалната формула на Decolor Violet с виолетов прах има супер анти-жълт ефект, който е комбиниран с възмоност за изветляване до 7 тона. Съдържа Кератин и масло от арган, не нарушава състоянието на косата, като я прави мека, хидратирана и лъскава.Decolor Violet е бърз, практичен и безопасен за използване. Не набъбва и не изсъхва,може да се смесва с всички Крем Активатори на  Sens.ùs:, 10 (3%), 20 (6%), 30 (9%) и 40 (12%)
Deco-Zero-Yellow-Sensus (1)

Zero Orange  500гр / 4х500 гр.

Син Деколор без прах ,подходящ за всякаква техника на изсветляване. Специалната формула на Zero Orange с Син прах има супер анти-жълт ефект, който е комбиниран с възмоност за изветляване до 7 тона. Съдържа Кератин и масло от арган, не нарушава състоянието на косата, като я прави мека, хидратирана и лъскава.Zero Orange е бърз, практичен и безопасен за използване. Не набъбва и не изсъхва,може да се смесва с всички Крем Активатори на  Sens.ùs:, 10 (3%), 20 (6%), 30 (9%) и 40 (12%)

Deco UltraPlatinium 9 500гр / 4х500гр.

 Нов револючионен продук, изсветляващ прах, който повдига над 9 тона. Специална разработена формула, която предпазва кутикулния слой на косъма с нежно действие. Съдържа овлажняващ и защитен комплекс от полиаминокиселини, благодарение на това косата остава мека и жива след обработката. Обезпрашен. Не набъбва и не изсъхва, може да се смесва с всички Крем Активатори на  Sens.ùs:, 10 (3%), 20 (6%), 30 (9%) и 40 (12%)

SENS.US  Direct Color Remover – Ремувър на Директни цветове/пигменти – 10 бр х 15 гр разреждане 1: 4,5

Безопасен и лесен за уотреба, без амоняк. Премахва и/или намалява интензитета на нежелани цветове от директни пигменти. Отлични резултати при смесване с Флуид за ремувър за студени цветове или Активатор 10 vol за топли цветове. Подготвя косата за нов желан цвят. Работи само с топлинен източник /сешоар – климазон/. Щадящ към структурата на косъма. 

SOS UTILITIES CRISTAL + FLUID Color Remover.

Премахва оксидантния цвят от косата. Неговата иновативна формула премахва козметичния оксидантен цвят  без да променя естествения пигмент. SOS Color Remover е идеалният продукт за осигуряване на тази услуга в пълна безопасност, докато е щадяща към косата. Коригира или променя козметичния цвят, без да нарушава кератиновата структура на косата или да променя естествения й пигмент. 

Дълбоко почистващ технически шампоан Pure Gommage: –

Пречистващ шампоан, който подготвя косата за оцветяване.
Начин на употреба:След внимателно премахване на химичния цвят, нанесете шампоана, масажирайте и изплакнете. Избягвайте директно третиране на скалпа, използвайте САМО по дължините.
Shopping Cart