Често Задавани Въпроси - Appros Nutrition Hair Care

Често Задавани Въпроси

Често задавани въпроси

ПОРЪЧКИ
Да. Ние продаваме само и единствено оригинални продукти. За да гарантираме качеството им, работим директно с официалните вносители за България на всички марки предлагани в нашия електронен магазин. Ние сме уважавана фирма със 100% гаранция на качеството.
Не е задължително. Може да пазаруваш и като „гост“. Разбира се, за предпочитане е да имаш регистрация, тъй като по този начин няма да попълваш всеки път данните си за доставка. Освен това ще получаваш новини от нас за актуални промоции и нови продукти.
Може да поръчаш по следните начини:
  1. Поръчка в www.prof.appros.bg : Добави избраните продукти в количката, въведи данните си и очаквай поръчката си на следващия работен ден.
  2. Поръчка по телефона: +359878554008. Може да се свържеш с нашите консултанти, които с удоволствие ще приемат твоята поръчка. От тях може да получиш отговор на всички въпроси, които касаят косата ти, продуктите, както и допълнителна полезна информация.
  3. Пазаруване на място: Посети нашето студио за красота Amira Hair Studio на адрес – гр.София, ул.Иван Сусанин 59, вх.В, партер. Ние с удоволствие ще те посрещнем и ще ти помогнем да избереш най-доброто за твоята коса.
Да, разбира се. Моля свържете с нас на телефон +359878554008 за да получите актуална информация, кога желания от вас продукт ще бъде в наличност.
След финализиране на поръчката автоматично получавате имейл, който потвърждава направената покупка.
Поръчки, направени на www.appros.bg, се изпълняват единствено на територията на Република България.
Може да отмениш поръчка си, преди тя бъде изпълнена, като се свържеш с нас на телефон +359878554008 .
Ако имаш колебания кой продукт е подходящ за теб, може да се свържеш с нас на +359878554008 за безплатна и компетентна консултация.
Да, може да добавиш продукт, като се свържеш с нас на телефон +359878554008 до 14.30ч.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА
Плащането на продуктите се извършва по два начина:
  1. В брой при получаване на продуктите (наложен платеж).
  2. С банкова карта при финализиране на поръчката. Ако заплатиш с банкова карта при финализиране на поръчката, може да се удължи срокът на доставката с 1-2 дни. Изпращаме поръчка, след като сумата е налична по нашата сметка.
  3. Чрез  платформата NewPay
Всички поръчки направени до 14:30 ч. се доставят на следващия работен ден. Това, разбира се, не важи за поръчки, направени в събота, тъй като Спиди АД не разнасят пратки в неделя.
В деня на доставка ще получиш SMS с потвърждение, който съдържа номер на пратката, както и име и телефонен номер на куриера.
 Доставка до адрес чрез Сиди АД:  За поръчки над 99 лв. доставката е безплатна. За поръчки под 99 лв. таксата за доставка е според актуалната тарифа на Спиди Ад.
Доставка до офис на Спиди  За поръчки над 99 лв. доставката до офис на Спиди е безплатна. За поръчки под 99 лв. таксата за доставка е според актуалната тарифа на Спиди Ад.
ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ПРОДУКТИ
Според нашите „Общи условия“, потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор за покупка в срок 14 дни, считано от датата на получаване на стоката. Не може да върнете стока в следните случай: има следи от употреба, не пазите касовия бон, продукта е отворен. За повече подробности по връщане на продукти, моля свържете се с нас на телефон +359878554008.
Съжаляваме за неудобството. В такива случаи, свържи се с нас на посочения телефон  +359878554008, за да уточнение кога ще е най-удобно да получиш забравения/верния продукт. Куриерските услуги ще са за наша сметка.
Shopping Cart