NUTRI COLOR КОМПЛЕКТ И СЪВЕТИ ЗА БОЯДИСАНА КОСА - Appros Nutrition Hair Care
Aко боядисвате косата си, не забравяйте да полагате повече грижи за нея.
 Боядисването е само част от поддържането на хубава прическа, косата се нуждае също от подхранване, укрепване и запазване на цвета.
Новите бои за коси са все по-щадящи към косата, обогатени с подхранващи съставки. Въпреки това, боядисването неминуемо се отразява на състоянието на косата – уврежда косъма и скалпа. Дори да не ви се вярва, трайните бои за коса могат да направят косата да изглежда по-гъста, защото увеличават дебелината на ствола и прибавят допълнителен слой. Това не важи за полутрайните бои за коса, които само покриват косъма.  
За да запазите косата си жизнена и блестяща, използвайте шампоани, балсами, маски и стилизиращи продукти за боядисана коса . Те не само запазват здравината и жизнеността на косата, но поддържат цвета интензивен по-дълго време. Стилизиращите продукти за коса също е препоръчително да са предназначени за боядисана коса.

NUTRI COLOR Комплект

Подхранващ защитен комплект за боядисана или цъфтяща коса. Обогатен с растителен кератин, годжи бери и акай, нежно почиства косата правейки я силна, блестяща и хидратирана, като мецдувременно запазва цвета на косата за по-дълъг период.

Комплекта съдържа:

-Nutri Color Шампоан 250мл.

-Nutri Color Балсам 250мл.

-Illumy Light Oil 125мл.

Leave a Comment

Shopping Cart