NUTRI REPAIR КОМПЛЕКТ - Appros Nutrition Hair Care

NUTRI REPAIR КОМПЛЕКТ

Всички имаме нужда от грижа за косата си, особено ако я третираме постояяно. Независимо дали я изправяме, къдрим или боядисваме, всичко това пречи на косата да расте бързо, както това може да доведе до накъсване на краищаща или дори на самия косъм.
Нашия комплект е специално подбран за тези от вас, които обичат да си правят прически, защото всички знаем, че косата е един от любимите ни аксесоари.
NUTRI REPAIR КОМПЛЕКТ
Подхранващо лечение за преструкториране на косата с растителен кератин, мед и киноа.
 Кератинът за коса прониква дълбоко в структурата на косъма, подхранва и запълва порестите участъци. Подхранващото действие се постига от хидролизирания кератин, който възстановява дори силно увредени коси.
Шампоанът с кератин е подходящ за всеки тип коса. Той намалява цъфтежа, възстановява здравия и красив вид на косата, придава мекота и блясък.
Мед и киноа – Тези продукти имат положителен ефект върху състоянието на косата. Ако се използват редовно, тогава благоприятният ефект на техните компоненти ще се засили, запълни с жизненоважна енергия косата и също така ще помогне да се елиминира възможността от пърхот, премахване на проблема с прекомерната сухота на скалпа.

Leave a Comment

Shopping Cart