Sun Care Sensus – Грижа за косата след излагане на слънце - Appros Nutrition Hair Care

SUN CARE SENSUS – ГРИЖА ЗА КОСАТА СЛЕД ИЗЛАГАНЕ НА СЛЪНЦЕ

59008952_556109168130799_8143243828413857792_n

Sun Care Sensus е линия за защита и грижа за косата по време и след излагане на слънце.

Специално създадена серия от продуктовата гама на Sensus. Нежна грижа за косата, след излагане на слънце, подходяща за всички типове коси. Почиства косъма и скалпа, като отстранява хлора и/или морската сол, които отнемат блясъка и цвета на косата. придава блясък, омекотява и хидратира косъма. Подходящ за ежедневна употреба. Предпазва косата от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи.

КОСАТА И СЛЪНЦЕТО

Повечето хора очакват с нетърпение лятото. “Най-накрая е топло, най-накрая слънцето грее”, си казват те тогава.  Да се пази кожата от слънцето днес е в реда на нещата. Но какво става с косата? И тя ли се нуждае от специална защита?

Избледнели цветове, грапава структура и нацепени крайща! Косата е безмилостно изложена на слънцето. Тя е почти толкова чувствителна като кожата, но на практика не бива защитена. За да промените това, тук ще намерите най-добрите съвети и трикове на тема “коса и слънце”.

Твърде много слънце унищожава креатиновия слой на косата, а това атакува пигментация, косата избледнява. Косъмът става грапав. Това кара косата да изсъхне и да стане по-чуплива. Връхчетата на косата се превръщат в слама. Сега точно поради тази причина създадохме редица продукти, които ще ви помогнат да предпазите косата си силна и поразителна през цялото лято.

Leave a Comment

Shopping Cart