DAILY VOLUME КОМПЛЕКТ - Appros Nutrition Hair Care

DAILY VOLUME КОМПЛЕКТ

Това е навата лимитирана колекция за по-активните ни клиенти. Ако тренирате или имате натоварено ежедневие и ви се налага да си миете косата всеки ден, но не желаете да я утежнявате, това е перфектният комплект за вас.

Комплекта съдържа 2 продукта:

Daily Volume Шампоан 250мл.

-Lift Volume Флуид 125мл.

Защо не трябва да мием косата си всеки ден?

Вашата коса произвежда свой собствен мастен секрет, известн като себум. Той поддържа косъма гладък, овлажнен и пречи на накъсването му. Прекомерното миене лишава косата от нейните естествени масла, което от своя страна я прави суха и чуплива. 

На много дами косата им е склонна към омазняване и по този случай те я мият възможно най-често – някои дори всеки ден или през ден. Все пак не може да отидеш на среща с мазна коса или всеки ден да разговаряш с клиенти в този си вид. Всъщност решението не е в ежедневното миене, а в откриване на правилните продукти. Миейки я всеки ден повече увреждате косата си, отколкото да й помагате.

Дехидрирате и косъма и скалпа и вместо да получите по-чиста коса, с времето ще откриете, че ефектът е много неприятен – скалпът и косата започват да се омазняват много повече, именно поради тази причина ние създадохме този комплект, шампоана е без никакви SLS и е изцяло БИО. В съчетание с Lift Volume Флуид доставят всички нужни вещества като запазват косата гладка и жизнена.

Leave a Comment

Shopping Cart