ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПРОМЯНА?ИСКАТЕ ДА РАЗНООБРАЗИТЕ ПРИЧЕСКАТА СИ,НО БЕЗ ДА ПОДЛАГАТЕ КОСАТА СИ НА ХИМИЧЕСКА ОБРАБОТКА? - Appros Nutrition Hair Care

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПРОМЯНА?ИСКАТЕ ДА РАЗНООБРАЗИТЕ ПРИЧЕСКАТА СИ,НО БЕЗ ДА ПОДЛАГАТЕ КОСАТА СИ НА ХИМИЧЕСКА ОБРАБОТКА?

Ние от SensUs сме тук,за да ви помогнем !

Директни Пигменти Tabu Color са перфектният избор!

Колекция от директни пигменти, която дава свободата да се създава нова и различна визия.
Съвременна, различна и стилна концепция, която ви дава възможност да изразите себе си чрез цвят и в крак с най-новите тенденции.

Колекцията съдържа 9 невероятни,наситени и забележими цвята ,които са един чудесен избор за смяна на цвета. Пигментите са готови за употреба, не се смесват с оксидант и са много лесни за работа – както в домашни условия, така и във фризьорски салони.
С тях се постига равномерно и бляскаво покритие,което осигурява наситен и дълготраен цвят,който издържа на 10-16 измивания.( в зависимост от самата коса и поддръжката).

А сега можете да се сдобиете с различна и красива визия на специална промоционална цена!

Цветовете са много подходящи за омбре, цветни кичури или цялостно боядисване на косата.

Начин на употреба:
Измийте косата си със шампоан и я изсушете със сешоар.Нанесете желания цвят равномерно, използвайте ръкавици за еднократна употреба. Оставете за 20/30 минути. Изплакнете обилно с вода, след това използвайте Nutri Color балсам за боядисана коса. Изплакнете косата отново само с вода. Оформете косата по желание.

Бъдете различни с пигменти Sens Us Tabu Color – интересен, свеж и красив цвят и то без да подлагате косата си на химическо третиране, радвайте се на здрава, лъскава и жизнена коса!

Leave a Comment

Shopping Cart