ДИРЕКТНИ ПИГМЕНТИ КАК ДА ГИ ПРЕМАХНЕМ ОТ КОСАТА? ВЕЧЕ Е ВЪЗМОЖНО! - Appros Nutrition Hair Care

ДИРЕКТНИ ПИГМЕНТИ КАК ДА ГИ ПРЕМАХНЕМ ОТ КОСАТА? ВЕЧЕ Е ВЪЗМОЖНО!

ДИРЕКТНИ ПИГМЕНТИ КАК ДА ГИ ПРЕМАХНЕМ ОТ КОСАТА? ВЕЧЕ Е ВЪЗМОЖНО!

Директни пигменти, толкова модерни и желани цветове през лятото, се оказаха иситинско изпитание за фризьора, когато клиента пожелае да се премахнат от косата.

 

Козметичната корекция на цветовете на косата, винаги е била считана за една от най-трудните технически услуги във студиото за красота. Много пъти, точно тези умения на фризьора са причината, той да бъде оценен от клиента си, като професионалист от високо ниво.

Модерните и ярки цветове постигнати посредством директните пигменти Tabu Color by Sens.Us са радост за окото на клиента и фризьора.

Какво обаче се случва, когато клиента вече не желае ярките лятни цветове? Премахването на пигментите от косата се оказа НЕ лесна задача, дори и за най-опитните и добри фризьори. Познатите техники за отстраняване на нежелан цвят не помагат. Това е така, защото пигментите се депозират само на повърхността на косъма, а използваните продукти за изсветляване и премахване на цвят работят във вътрешността на косъма, там където се намира естествения пигмент на косата – меланин. Вследствие на това, фона на изсветляване се променя, но пигмента на повърхността на косъма остава непокътнат. Разбирайки този проблем в лабораторията на Sens.Us започва да се разработва продукт, който да премахва ярките цветове от вече изсветлената коса, без да променя състоянието й и фона на изсветляване постигнат преди оцветяването.

Три месеца по – късно с гордост ви представяме нашият НОВ продукт

Какво отличава DIRECT COLOR REMOVER от всичко познато до сега? –  ЕДИНСТВЕНИЯ ПРОДУКТ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ЦВЕТОВЕ ОТ ДИРЕКТНИ ПИГМЕНТИ!!!!

– Патентована формула, с гаранция за отличен резултат. – С възможност да повторите процедурата до 2 /два/  пъти един след друг, без това да повлияе на състоянието на косата.  – Отстранява всички цветове – жълто, синьо, тюркоаз.

– DIRECT COLOR REMOVER, дава възможност на фризьора, да пристъпи веднага към оцветяване на косата с новия желан от килента цвят.  – НЕ ВРЪЩА ЦВЯТ ПРИ ПОВТОРНО ОЦВЕТЯВАНЕ НА КОСАТА С ОКСИДАНТНА БОЯ ИЛИ С ДИРЕКТНИ ПИГМЕНТИ. – НЕ съдържа оксидант. – НЕ съдържа изсветляващ агент. – НЕ съдържа амоняк.

Direct Color Remover  – Ремувър на Директни пигменти

Тази нова услуга, благодарение на технологията от последно поколение, осигурява свободата за работа с директните пигменти TabuColor by Sens.Us и чести цветови промени, което позволява да се увеличи броят на техническите услуги, извършвани в салона.

Какво представлява DIRECT COLOR REMOVER  (система за премахване на директни пигменти)

 

– продукта е от два компонента.
1. DIRECT COLOR REMOVER –10 сашета /пакетчета/ по 15 грама в една кутия – цена 185 лв

  1. Fluid COLOR REMOVER – флуид – течност в опаковка от 500 мл – цена 32 лв

Компонентите се смесват в съотношение 1:4.5 – 1 част DIRECT COLOR REMOVER + 4.5 части Fluid COLOR REMOVER.

Пример: 15 гр DIRECT COLOR REMOVER + 67.5 мл Fluid COLOR REMOVER

Как DIRECT COLOR REMOVER може да увеличи и улесни предлаганите от вас технически услуги?

  1. Премахване на студен / син, зелен, тюркоазен/ нежелан коземетичен цявта постигнат от използването на директни пигменти – DIRECT COLOR REMOVER премахва само и единствено, козметичния цвят постигнат посредством директни пигменти. Не засяга естествения пигмент на косата. Приложение: смесете DIRECT COLOR REMOVER –1 саше + Fluid COLOR REMOVER – 67.5 мл. Нанесете сместа на суха коса, като започнете от по-тъмните области, равномерно разпределете с помощта на гребен. Покрийте с наелонова шапка и оставете за 45 минути под топлинен източник. Изплакнете с вода и нанесете SoS дълбоко почистващ

шампоан PURE GOMMAGE, масажирайте внимателно и изплакнете. Продължете с повторно приложение на SoS дълбоко почистващ шампоан PURE GOMMAGE, оставете върху косата за 3-5 минути, след което изплакнете и изсушете косата напълно преди да приложите новия цвят.

  1. Премахване на топъл / жълт, оранжев, червен/ нежелан коземетичен цявта постигнат от използването на директни пигменти – DIRECT COLOR REMOVER премахва само и единствено, козметичния цвят постигнат посредством директни пигменти. Не засяга естествения пигмент на косата. Приложение: смесете DIRECT COLOR REMOVER –1 саше +  Lux Aitivator 10vol/3%/ – 67.5 мл. Нанесете сместа на суха коса, като започнете от по-тъмните области, равномерно разпределете с помощта на гребен. Покрийте с наелонова шапка и оставете за 45 минути под топлинен източник. Изплакнете с вода и нанесете SoS дълбоко почистващ шампоан PURE GOMMAGE, масажирайте внимателно и изплакнете. Продължете с повторно приложение на SoS дълбоко почистващ шампоан PURE GOMMAGE, оставете върху косата за 3-5 минути, след което изплакнете и изсушете косата напълно преди да приложите новия цвят.

 

 

За винаги здрава и блестяща коса!

Leave a Comment

Shopping Cart