ZERO YELLOW КОМПЛЕКТ + СЪВЕТИ ЗА БЛОНДИНКИ - Appros Nutrition Hair Care

ZERO YELLOW КОМПЛЕКТ + СЪВЕТИ ЗА БЛОНДИНКИ

ZERO Yellow Комплект ILLUMINA е специално подбран комплект за нашите блондинки. Препоръчва се за изрусени, платинени, сиви или пепеляво руси коси. Формулата му неотрализира нежеланите жълти тонове, които могат да се появят с времето.

Защо трябва да ползваме шампоан за блондинки?

Както всички знаем, русата коса е по-тънка и капризна за поддържане, повечето блондинки отделят специално внимание на косата си, защото тя се нуждае от ежедневни грижи. Изборът на шампоан е от решаващо значение. Измивайте косата си със шампоан, специално изработен за блондинки. Ако сте естествена блондинка, тези шампоани ще подобрят цвета, здравината и това как косата ви изглежда. А ко косата ви е боядисана, то използването на тези подхранващи шампоани е наложително, защото химикалите в боята, често увреждат косъма. В допълнение, оранжавите нюанси, които ви се поясяват ще бъдат заличени, оставяйки косата ви в един красив платинен нюанс и по-жизнена. SensUs ZERO Yellow шампоана е перфектният кандидат за целта.

Zero Yellow Шампоан 250 ml

Съвети за блондинки

  1. Недей да пестиш балсама.

И ти ли си като останалите 53% от младите жени, които не използват балсам при всяко миене? Тогава не се учудвай, когато косата ти стане суха и след време почне да се чупи. Освен ако косата ти не изглеждаш сякаш е намазана с олио ден след измиването, спокойно можеш да минеш със сух шампоан за два или три дни между измиванията. А когато миеш косата си, не пропускай балсама.

  1. Избегни зеленикавия оттенък.

Винаги, винаги, при каквито и да било обстоятелства, нанасяй балсам върху цялата коса, преди да влезеш в плувен басейн. Само така кичурите ти ще останат защитените от водата и хлора. Именно коварният химикал е този, който придава на русия цвят гаден, зеленикав оттенък. Ако водата за изплакване също съдържа хлор, използвай бутилирана. Повярвай ни, веднага ще усетиш разликата. SensUs ZERO Yellow балсам е другата част от комплекта ти за перфектно руса коса.

Zero Yellow Балсам 250 ml.

  1. Не сменяй прическата си твърде често.

Това е една от най-честите причини за накъсването на косата. Ако сменяш стила на косата си няколко пъти дневно (например от конска опашка на стегнат кок и обратното), нищо чудно да се сдобиеш с неприятно стърчащи косъмчета, особено по върха на главата и на тила. Нежно разплети кичурите, преди да си направиш новата прическа. За целта използвай леко олио или серум без отмиване. Запомни – ако усещаш, че ластикът ти е толкова обтегнат, че всеки момент ще се скъса, това може да се случи и с косата ти.

  1. Не пресушавай.

В повечето райони, водата за къпане е твърда и изсушава косата допълнително. Постави филтър на душа и само след няколко къпания ще забележиш, че русата ти грива е станала по-мека и не се наелектризира толкова лесно.

Leave a Comment

Shopping Cart