Какви продукти за коса да сложим в чантата за фитнес - Appros Nutrition Hair Care

Какви продукти да сложим в чантата си за фитнес за да имаме жизнена и бляскава коса?

Фитнес грижа за косата грижа за тялото

В очакване на лятото и слънчевите плажове, все повече дами полагат грижи за фигурата си. А какво ще кажеш за нова по-добра грижа за сегашното ти аз?

Всички знаем, че през зимните месеци, когато прекарваме повече време вкъщи и от скука си похапваме, сме качили някой друг килограм и с началото на топлия сезон, идва желанието да поправим това и да отидем във фитнеса. Но да се впуснем в това фитнес приключени не означава да направим компромис със здравето и красотата на косата си. С правилните основни продукти, които да сложим в чантата си за фитнес, ние можем да поддържаме косата си здрава, лъскава и добре оформена, дори докато се потим. Ето списък със задължителните продукти, които ще поддържат косата ни сияйна и здрава дори по време на интензивна тренировка. 

Сух шампоан:

Изпотяването във фитнеса е неизбежно, ето защо сухият шампоан е нашият най-добър приятел. After Pillow моментално съживява косата, абсорбира излишната мазнина, изпотяване и примеси и придава обем, оставяйки косата да изглежда свежа и чиста след тренировка. Лек и лесен за използване, това е must have в чантата ни за фитнес.

Балсам без измиване:

Хидратирайте, подхранете и предпазете косата си от изсушаващите ефекти на потта и факторите на околната среда с подхранващ балсам без измиване. Нанесете малко количество от Daily Repair Leave In преди и след тренировка, за да поддържате косата си хидратирана и подхранена, без да се накъсва. Той е лек хидратиращ продукт за дами, които често мият косата си. 

Скрънчи ластик за коса от коприна или сатен

Перфектно права коса- скрънчи от коприна/сатен

Сменете обикновеният ластик за коса с копринено или сатенено скрънчи. Тези материали са по-нежни към косата ни, като намаляват риска от накъсване и къдрене. За да избегнете напълно нежеланите къдрици, причинени от ластика за коса, изберете флуид за перфектно права и копринено гладка коса Smooth 24. Той не само ще ни предпази от влагата, но и ще запази косата ни права и оформена, колкото стегнато и нависоко да вържем косата си.

Масло от макадамия Nutri Blend oil:

Влезте в топ форма, а докато тренирате, регенериращата грижа, ще снабди косата ви с протеини и ще се погрижи тя да е лъскава, здрава и възстановена.  Използвайте времето за тренировка за да направите бърза терапия на косата си. Нанесете Nutri Blend oil по дължината на косата, а след тренировката измийте косата си, както обикновенно. Обогатено с масло от макадамия и растителен кератин, Nutri Blend oil придава незабавно здрав и жизнен вид на стресирана и чувствителна коса, подхранвайки я в дълбочина. 

Микрофибърна кърпа:

Заменете обикновената си кърпа с нежна микрофибърна, за да минимизирате триенето и да намалите риска от накъсване и увреждане на косата. Изсушете косата си с потупване, вместо да търкате енергично, за да запазите естествената й текстура и блясък.

Красивата коса и перфектната фигура могат да вървят ръка за ръка – всичко е въпрос на баланс и избор на правилните продукти! С изброените по горе основни продукти за вашата фитнес чанта, можете уверено да преследвате вашите фитнес цели, като същевременно поддържате косата си страхотна.  Не забравяйте, че и малкото грижи допринасят много за постигането на прекрасна, здрава и жизнена коса.

За винаги здрава и красива коса.

🌸Ваша Цвети 🌸

Leave a Comment

Shopping Cart