На вниманието на всички колористи- Първи Патентован Ремувър! Премахване на оксидантен цвят в Европа- SOS Color Remover от Sens.Us

Премахни козметичен оксидантен цвят с лекота

Ремувър на оксидантен цвят от ново поколение!

Забравете всичко, което сте чували или знаете за „Ремувърите“!!! SOS COLOR REMOVER

✓НЕ ВРЪЩА ЦВЯТ ПРИ ПОВТОРНО ОЦВЕТЯВАНЕ НА КОСАТА С ОКСИДАНТНА БОЯ.
✓SOS COLOR REMOVER не променя естествения пигмент.
✓SOS COLOR REMOVER премахва само козметичния цвят и оставя косата до последния фон на изсветляване. 

Безамонячна боя от ново поколение MC2 Козметичната корекция на цветовете на косата винаги е била считана за една от най-трудните технически услуги в студиото за красота. Много пъти точно такъв тип умения на фризьора са причината, той да бъде категоризиран от клиента си като професионалист на високо ниво.

Модерните оксидантни цветове, постигнати посредством безамонячни, ниско амонячни или обикновени оксидантни бои са радост за окото, както на клиента, така и на фризьора.

М3К Мултивитамин 3 Комплекс

Какво обаче се случва, когато клиентът желае честа смяна на цветовете или рефлексите?

Как работи SOS COLOR REMOVER?– специално разработената му формула, „захваща“ козметичния пигмент, образува „капсула“ около него и посредством SoS дълбоко почистващ шампоан PURE GOMMAGE извежда козметичния цвят от косъма.

Важно да знаем: Продуктът работи с всички познати марки професионални бои за коса.
Благодарение на иновативната си формула и добавки, косъмът остава в отлично състояние след  премахване на оксидантния цвят! В същото време косъмът е добре подготвен за ново оцветяване!

 

SOS COLOR REMOVER.

ново поколение Ремувър за оксидантен цвят от SensUs

Система за премахване на оксидантни цветове COLOR REMOVER от Sens.US

Този нов продукт, благодарение на технологията от последно поколение, осигурява свобода за работа с оксидантни цветове не само от серията на Sens.Us, но и  от всички останали професионални марки боя. Честите цветови промени позволяват да се увеличи броя на техническите услуги, извършвани в салона.

Какво представлява SOS COLOR REMOVER (система за премахване на оксидантен цвят/пигменти или остатъчен рефлекс след обезцветяване на косата).

– продуктът е от два компонента.
1. Cristal COLOR REMOVER –5 пакетчета по 15 гр. в една кутия
2. Fluid COLOR REMOVER – флуид в опаковка от 500 мл.
Компонентите се смесват в съотношение 1:6 – 1 част Cristal COLOR REMOVER към 6 части Fluid COLOR REMOVER.
Пример: 15 гр. Cristal COLOR REMOVER + 90 мл. Fluid COLOR REMOVER

 

Как се използва SOS COLOR REMOVER (система за премахване на оксидантен цвят/пигменти или остатъчен рефлекс след обезцветяване на косата).

1. Премахване на нежелан козметичен цвят от косата

Премахване на нежелан коземетичен цвят– Приложете сместа SOS COLOR REMOVER на суха коса, започвайки от по-тъмните области, като равномерно разпределяте продукта с помощта на гребен. Покрийте с наелонова шапка и оставете за 45 минути под топлинен източник. Изплакнете с вода и нанесете SoS дълбоко почистващ шампоан PURE GOMMAGE. Масажирайте внимателно и изплакнете. Продължете с повторно приложение на SoS дълбоко почистващ шампоан PURE GOMMAGE. Оставете върху косата за 3-5 минути, след което изплакнете и изсушете косата напълно преди да приложите новия цвят.

ремувър на оксидантен цвят 45мин

2. Премахване на нежелан рефлекс от косата

Приложете сместа COLOR REFLEX REMOVER на суха коса, започвайки от по-тъмните области, като равномерно разпределяте продукта с помощта на гребен. Покрийте с наелонова шапка и оставете за 30 минути под топлинен източник. Изплакнете с вода и нанесете SoS дълбоко почистващ шампоан PURE GOMMAGE. Масажирайте внимателно и изплакнете. Продължете с повторно приложение на SoS дълбоко почистващ шампоан PURE GOMMAGE. Оставете върху косата за 3-5 минути, след което изплакнете и изсушете косата напълно преди да приложите новия цвят.Престой с Color Remover 30мин

3. За да намалите нежеланите рефлекси след обезцветяване

След като косата е обезцветена с Деко крем Sens.Us или Изсветляващ прах Deco Dust Plus, използвайте COLOR REFLEX REMOVER преди да продължите с тонирането на косата в желания от клиента цвят. Изплакнете използвания от вас изсветляващ продукт и измийте косата с шампоан. Подсушете косата с кърпа, нанесете сместа COLOR REFLEX REMOVER и разпределете равномерно. Покрийте с наелонова шапка и оставете под топлинен източник в продължение на 5 до 15 минути. Изплакнете с вода и нанесете SoS дълбоко почистващ шампоан PURE GOMMAGE. Масажирайте внимателно. Оставете върху косата за 3-5 минути и изплакнете. Подсушете косата с кърпа преди да приложите сместта на тониращия цвят.

престой с Color Remover 15мин

 

Това е всичко! Толкова е просто. А ефектът е така блестящ, че клиентите ви няма как да не останат доволни.

За винаги здрава и блестяща коса!

За консултаци и поръчки: 088  768  92  43

Екип Умна и Красива