DENSIFY KIT

_____

Специализиранa система за справяне с косопадa при мъжете! Само сега на революционна цена от 96 лв. и безплатна доставка.

Мъже, косата ви пада! Има решение, ако подходите сериозно към проблема.

Според проучвания, загубата на коса засяга всеки четвърти мъж. Този проблем почти винаги се изразява при мъже с динамично и натоварено ежедневие. Стреса и напрежението в работата и бизнеса при мъжете се отразява изключително много върху здравето. Губи се баланса в организма, а първия сигнал за това е КОСОПАД.

Densify kit е програма за активно лечение на косопад, състояща се от две стъпки:  Densifying Shampoo и Leave In Energizer Platinum ампули. Спазвайте следните съвети и косопада ви ще остане в миналото.

DENSIFY KIT ЗА КОСОПАД ПРИ МЪЖЕТЕ

СТЪПКА 1 Densifying Shampoo

Измийте косата си с Densifyings champoo, като масажирате скалпа в продължение на 1-2 минути. Оставете да престои 3 минути и изплакнете обилно с вода. Densifyings champoo е обогатен с масло от Салвия и Чаено дърво. Тези ценни съставки укрепват и уплътняват косъма. Балансираната му формула е разработена подходяща за  ежедневна употреба. Не съдържа SLS / SLES.

СТЪПКА 2 Leave In Energizer Platinum

На измита и подсушена с кърпа коса, нанесете съдържанието на  една ампула Leave In Energizer Platinum САМО в скалпа. Масажирайте в продължение на 1-2 минути. НЕ изплаквайте. Ампулите Leave In Energizer Platinum засилват и удължават фазата на растеж на косъма, което го прави по силен и здрав. Балансират отделянето на себум и тонизира скалпа. Създават здрав и силен фуликул/мястото където се ражда косъма/.

Използвай 3/три/ пъти седмично за оптимални резултати. 

Вземи DENSIFY KIT на революционна цена от 96 лв. и с безплатна доставка.

  • Densifying Shampoo – 250ml
  • Leave In Energizer Platinum – 12x10ml

Как работи Програмата DENSIFY KIT?

Благодарение на специално разработените адаптогенни формули се укрепва здравето на фуликула и се създава благоприятна среда за развитието на здрав и силен косъм.

Ефективността от прилагането на програмата е бърза и дълготрайна.

Разпродажба!

DENSIFY KIT

97,00 лв.

0878554008

Обади се за безплатна конзултация!

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Често задавани въпроси.

Разпродажба!

DENSIFY KIT

97,00 лв.

0878554008

Обади се за безплатна конзултация!

Меню