DENSIFY KIT FOR MAN - Appros Nutrition Hair Care

DENSIFY KIT FOR MAN

 

DENSIFY KIT

_____

Специализиранa система за справяне с косопадa при мъжете! Само сега на революционна цена от 96 лв. и безплатна доставка.

“НАУЧЕТЕ КАК”

Мъже, косата ви пада! Има решение, ако подходите сериозно към проблема.

Според проучвания, загубата на коса засяга всеки четвърти мъж. Този проблем почти винаги се изразява при мъже с динамично и натоварено ежедневие. Стреса и напрежението в работата и бизнеса при мъжете се отразява изключително много върху здравето. Губи се баланса в организма, а първия сигнал за това е КОСОПАД.

Densify kit е програма за активно лечение на косопад, състояща се от две стъпки:  Densifying Shampoo и Leave In Energizer Platinum ампули. Спазвайте следните съвети и косопада ви ще остане в миналото “ФОРМУЛА В ДВЕ СТЪПКИ”

DENSIFY KIT ЗА КОСОПАД ПРИ МЪЖЕТЕ

 

СТЪПКА 1 Densifying Shampoo

Измийте косата си с Densifyings champoo, като масажирате скалпа в продължение на 1-2 минути. Оставете да престои 3 минути и изплакнете обилно с вода. Densifyings champoo е обогатен с масло от Салвия и Чаено дърво. Тези ценни съставки укрепват и уплътняват косъма. Балансираната му формула е разработена подходяща за  ежедневна употреба. Не съдържа SLS / SLES.”КЪМ СТЪПКА 2″

СТЪПКА 2 Leave In Energizer Platinum

На измита и подсушена с кърпа коса, нанесете съдържанието на  една ампула Leave In Energizer Platinum САМО в скалпа. Масажирайте в продължение на 1-2 минути. НЕ изплаквайте. Ампулите Leave In Energizer Platinum засилват и удължават фазата на растеж на косъма, което го прави по силен и здрав. Балансират отделянето на себум и тонизира скалпа. Създават здрав и силен фуликул/мястото където се ражда косъма/.

Използвай 3/три/ пъти седмично за оптимални резултати.“КЪМ DENSIFY KIT”

Вземи DENSIFY KIT на революционна цена от 96 лв. и с безплатна доставка.

  • Densifying Shampoo – 250ml
  • Leave In Energizer Platinum – 12x10ml

Как работи Програмата DENSIFY KIT?

Благодарение на специално разработените адаптогенни формули се укрепва здравето на фуликула и се създава благоприятна среда за развитието на здрав и силен косъм.

Ефективността от прилагането на програмата е бърза и дълготрайна.”ПОВЕЧЕ ЗА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ”

Обади се за безплатна конзултация!

 

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

“Градински чай” Засилва и укрепва влакната на косата, засилва растежа на косата и се бори с косопада.”Пшеничени протеини”Те имат запълваща и защитна функция върху косъма. Набавят ценните микроелементи необходими за благоприятна среда за развитието на здрав и силен косъм.”Микроингредиенти”Комплекс от специфични активни съставки – желязо, магнезий, цинк с балансиращо и подхранващо действие.”Масло от коприва”Копривата съдържа големи количества протеини, витамини и минерали, желязо, силициева киселина, функционална срещу пърхот и косопад.

Често задавани въпроси.

“Колко често трябва да се прилага програмата Densify kit?”Лечение на косопад: Три пъти седмично измивайте косата си с Densifying Shampoo и след това нанесете една ампула Leave In Energizer Platinum. След като използвате 12- те ампули Leave In Energizer Platinum е необходимо да направите почивка от поне 1 месец. Повторете програмата при необходимост.

Превенция: Два пъти в годината в началото на пролетта и есента с превантивна цел.”За какъв период от време ще ми стигне един комплект Densify kit?”

Програмата е разработена в количество достатъчно за един курс на лечение от един месец, при честота на използване три пъти в седмицата.

“Косата ми се омазнява бързо, мога ли да използвам всеки ден Densifyings champoo?” Да, формулата на  Densifyings champoo не съдържа SLS / SLES /сулфати и е подходяща за ежедневна употреба.”Усетих затопляне по скалпа след употребата на ампула Leave In Energizer Platinum, това нормално ли е?”

Да, активните съставки затоплят скалпа, това е необходимо с цел проникването им в дълбочина. Усещането отшумява след 1-3 минути.

“Кога ще забележа първите резултати след употребата на Densify kit?”

Първите резултати се забелязват след третата апликация.

“Мога ли да използвам друг шампоан с ампулите Leave In Energizer Platinum?”Програмата Densify kit е разработена от две стъпки, само ако спазвате стриктно стъпките ще получите желания резултат.

Обади се за безплатна конзултация!

 

Shopping Cart