DENSIFY KIT

_____

Специализиранa система за справяне със сезонния косопад! Само сега на революционна цена от 96 лв. и безплатна доставка.

Сезонен косопад – косата ви пада и губи своя обем!

Този вид загуба на коса се проявява в началото на есента или пролетта. Това е отговор на организма в следствие на загуба на ценни за косъма и фуликула /мястото, от което се ражда косъма/ минерали и витамини. Овладява се бързо с подходящи продукти против косопад.

Не се тревожете имаме страхотно решение.

Densify kit – програма за ефективно справяне с косопада и стимулиране растежа на косата, състояща се от две стъпки: Densifying Shampoo и Leave In Energizer Platinum ампули. Спазвайте следните съвети и косопада ви ще остане в миналото.

DENSIFY KIT

СТЪПКА 1 Densifying Shampoo

Измийте косата си с Densifyings champoo, като масажирате скалпа в продължение на 1-2 минути. Оставете да престои 3 минути и изплакнете обилно с вода. Densifyings champoo е обогатен с масло от Салвия и Чаено дърво. Тези ценни съставки укрепват и уплътняват косъма. Нежната му формула е разработена подходяща за ежедневна употреба. Не съдържа SLS / SLES

СТЪПКА 2 Leave In Energizer Platinum

На измита и подсушена с кърпа коса, нанесете съдържанието на       една ампула Leave In Energizer Platinum САМО в скалпа. Масажирайте в продължение на 1-2 минути. НЕ изплаквайте. Ампулите Leave In Energizer Platinum засилват и удължават фазата на растеж на косъма. Балансират отделянето на себум и тонизира скалпа. Създават здрав и силен фуликул.

Вземи DENSIFY KIT на революционна цена от 96 лв. и с безплатна доставка.

  • Densifying Shampoo – 250ml
  • Leave In Energizer Platinum – 12x10ml

Как работи Програмата DENSIFY KIT?

Благодарение на специално разработените адаптогенни формули се укрепва здравето на фуликула и да създава благоприятна среда за развитието на здрав и силен косъм.

Ефективността от прилагането на програмата е бърза и дълготрайна.

Разпродажба!

DENSIFY KIT

96,00 лв.

0878554008

Обади се за безплатна конзултация!

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Често задавани въпроси.

Разпродажба!

DENSIFY KIT

96,00 лв.

0878554008

Обади се за безплатна конзултация!

Меню