Директни пигменти как да ги премахнем от косата? Вече е възможно!


Директни пигменти, толкова модерни и желани цветове през лятото, се оказаха иситинско изпитание за фризьора, когато клиента пожелае да се премахнат от косата.

Директни пигменти TABU Color от Sens.US

Директни пигменти TABU Color от Sens.US 12 ярки и невероятни цвята!

Магнитен спрей за равномерно нанасяне на директни пигменти Color Magnet за TABU Color от Sens.Us

Магнитен спрей за равномерно и устойчиво нанасяне на директни пигменти.

Козметичната корекция на цветовете на косата, винаги е била считана за една от най-трудните технически услуги във студиото за красота. Много пъти, точно тези умения на фризьора са причината, той да бъде оценен от клиента си, като професионалист от високо ниво.

Модерните и ярки цветове постигнати посредством директните пигменти Tabu Color by Sens.Us са радост за окото на клиента и фризьора.

Какво обаче се случва, когато клиента вече не желае ярките лятни цветове? Премахването на пигментите от косата се оказа НЕ лесна задача, дори и за най-опитните и добри фризьори. Познатите техники за отстраняване на нежелан цвят не помагат. Това е така, защото пигментите се депозират само на повърхността на косъма, а използваните продукти за изсветляване и премахване на цвят работят във вътрешността на косъма, там където се намира естествения пигмент на косата – меланин. Вследствие на това, фона на изсветляване се променя, но пигмента на повърхността на косъма остава непокътнат. Разбирайки този проблем в лабораторията на Sens.Us започва да се разработва продукт, който да премахва ярките цветове от вече изсветлената коса, без да променя състоянието й и фона на изсветляване постигнат преди оцветяването.

Три месеца по – късно с гордост ви представяме нашият НОВ продукт

Какво отличава DIRECT COLOR REMOVER от всичко познато до сега? –  ЕДИНСТВЕНИЯ ПРОДУКТ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ЦВЕТОВЕ ОТ ДИРЕКТНИ ПИГМЕНТИ!!!!

– Патентована формула, с гаранция за отличен резултат. – С възможност да повторите процедурата до 2 /два/  пъти един след друг, без това да повлияе на състоянието на косата.  – Отстранява всички цветове – жълто, синьо, тюркоаз.

DIRECT COLOR REMOVER, дава възможност на фризьора, да пристъпи веднага към оцветяване на косата с новия желан от килента цвят.  – НЕ ВРЪЩА ЦВЯТ ПРИ ПОВТОРНО ОЦВЕТЯВАНЕ НА КОСАТА С ОКСИДАНТНА БОЯ ИЛИ С ДИРЕКТНИ ПИГМЕНТИ. – НЕ съдържа оксидант. – НЕ съдържа изсветляващ агент. – НЕ съдържа амоняк.

Direct Color Remover  – Ремувър на Директни пигменти

 

Тази нова услуга, благодарение на технологията от последно поколение, осигурява свободата за работа с директните пигменти TabuColor by Sens.Us и чести цветови промени, което позволява да се увеличи броят на техническите услуги, извършвани в салона.

Какво представлява DIRECT COLOR REMOVER  (система за премахване на директни пигменти)

 

– продукта е от два компонента.
1. DIRECT COLOR REMOVER –10 сашета /пакетчета/ по 15 грама в една кутия – цена 185 лв

2. Fluid COLOR REMOVER – флуид – течност в опаковка от 500 мл – цена 32 лв

Компонентите се смесват в съотношение 1:4.5 – 1 част DIRECT COLOR REMOVER + 4.5 части Fluid COLOR REMOVER.

Пример: 15 гр DIRECT COLOR REMOVER + 67.5 мл Fluid COLOR REMOVER

Как DIRECT COLOR REMOVER може да увеличи и улесни предлаганите от вас технически услуги?

1. Премахване на студен / син, зелен, тюркоазен/ нежелан коземетичен цявта постигнат от използването на директни пигменти – DIRECT COLOR REMOVER премахва само и единствено, козметичния цвят постигнат посредством директни пигменти. Не засяга естествения пигмент на косата. Приложение: смесете DIRECT COLOR REMOVER –1 саше + Fluid COLOR REMOVER – 67.5 мл. Нанесете сместа на суха коса, като започнете от по-тъмните области, равномерно разпределете с помощта на гребен. Покрийте с наелонова шапка и оставете за 45 минути под топлинен източник. Изплакнете с вода и нанесете SoS дълбоко почистващ

шампоан PURE GOMMAGE, масажирайте внимателно и изплакнете. Продължете с повторно приложение на SoS дълбоко почистващ шампоан PURE GOMMAGE, оставете върху косата за 3-5 минути, след което изплакнете и изсушете косата напълно преди да приложите новия цвят.

2. Премахване на топъл / жълт, оранжев, червен/ нежелан коземетичен цявта постигнат от използването на директни пигменти – DIRECT COLOR REMOVER премахва само и единствено, козметичния цвят постигнат посредством директни пигменти. Не засяга естествения пигмент на косата. Приложение: смесете DIRECT COLOR REMOVER –1 саше +  Lux Aitivator 10vol/3%/ – 67.5 мл. Нанесете сместа на суха коса, като започнете от по-тъмните области, равномерно разпределете с помощта на гребен. Покрийте с наелонова шапка и оставете за 45 минути под топлинен източник. Изплакнете с вода и нанесете SoS дълбоко почистващ шампоан PURE GOMMAGE, масажирайте внимателно и изплакнете. Продължете с повторно приложение на SoS дълбоко почистващ шампоан PURE GOMMAGE, оставете върху косата за 3-5 минути, след което изплакнете и изсушете косата напълно преди да приложите новия цвят.

 

 

За винаги здрава и блестяща коса!