Боя за брада - Appros Nutrition Hair Care

Боя за брада

Боя за брада

MAN BEARD COLOR GEL 

Гел Боя за Брада Man Code 60 мл е без амонячна постоянна крем боя, специално разработена за брада. Това е боя за много бързо приложение, Покрива сиви косми, намалява и контролира нежеланите тонове само за няколко минути. Редуцирането на цвета е постепенно и контролирано. Отмива се плавно измиване след измиване. Не оставя следа ,че брадата е била боядисана преди време. За естествен външен вид без промяна на цвета при израстване. (ново израсналата брада при измиване бива матирана от вече оцветената брада).

Обогатена с Таурин: Тауринът е аминокиселина, която потиска процеса на стареене, тъй като засилва борбата с свободните радикали.
ПРЕДИ

Комплекта  БОЯ ЗА БРАДА MAN BEARD COLOR GEL включва:

  1. Гел боя за Брада Man Beard Color Gel – 1 тубички от 60 мл
  2. Гел активатор за боята от 150мл.

*Налична в три цвята, които напълно покриват нуждите на всеки мъж.

СЛЕД

Инструкции за употреба:

20 мл Гел боя за Брада Man Beard Color Gel се смесва с 30 мл Гел активатор за боята (1: 1,5). Разбъркайте добре до получаването на еднородна смес. Нанася се на суха брада.

Намажете кожата покрай брадата с гел, вакса или крем / по ваш избор /. Нанесения продукт е с цел да създаде бариера между кожата и брадата за се предпази кожата от оцветяване. След това започнете с нанасянето на сместа по брадата, по посока на растежа на косъма. Нанася се на суха брада. Използвайте Четка за нанасяне на боята и гребена към нея за равномерно разнасяне. Използвайте ръкавици за да предпазите ръцете си от боядисване. Престой 5 минути.

Изплакването на боята е много важен процес за да не остават следи от цвета по кожата на лицето. Намокрете брадата обилно с ТОПЛА вода и започнете да разтривате брадата. Боята по брадата ще стане мека и пенеста, масажирайте така 1-2 минути. След това използвайте шампоан, за да отстраните остатъка от боята по вашата брада. Изплакнете обилно шампоана. При необходимост повторете. Подсушете брадата с кърпа и нанесете Олио за Брада – Beard Oil PERFECT Shape от Sens.Us

Често задавани въпроси

Един Комплекта  БОЯ ЗА БРАДА MAN BEARD COLOR GEL е достатъчен за 3-4 апликации.

БОЯ ЗА БРАДА MAN BEARD COLOR GEL е с устойчивост 10-12 измивания. При ежедневна хигиена на брадата с подходящ шампоан е необходимо да подновявате цвета на брадата си на 10-12 дни.

 За да изберете подходящия за вас цвят от  БОЯ ЗА БРАДА MAN BEARD COLOR GEL следвайте следния съвет. Брадата и косата трябва да са в един цвят за да имате естествен изглед. Затова се водете по цвета на вашата коса. Ако косата ви е черна/много тъмно кафява – използвайте цвят 1.0 Deep Black. Ако косата ви е средно кафява – използвайте цвят 3/4 Ash Broun. Ако косата ви е светло кафява/към тъмно руса – използвайте цвят – 5/6Light Ash Broun.

Не, цветните пигменти наБОЯ ЗА БРАДА MAN BEARD COLOR GEL са разработени по специален начин. При измиването на брадата част от цвета оцветява и ново израсналата брада. По този начин, цвета се отмива равномерно по цялата дължина на брадата, без да има линия между новата брада и вече боядисаната.

Разбира се. Консистенцията на боята е гъста. По време на апликация, сместа стои върху космите на брадата, без да попада върху кожата под брадата.

Не. Боята е с изключително балансирани пигменти. Те се отмиват равномерно без да променят цвета си, а само интензитета.

Боядисана или не, брадата изисква допълнителни грижи за да бъде здрава, мека и приятна на допир. Ние ви препоръчваме Душ гел за коса и тяло 2 в 1 за мъже SensUs ManCode Anti Age Shampoo , който подхранва брадата и запазва цвета по дълго и Олио за брада SensUs MAN Code Beard Oil PERFECT Shape, с него лесно ще оформяте брадата, а тя ще бъде мека и приятна на допир.

Имате въпроси и нужда от консултация, не се колебайте да се свържете с нас. 

+359878554008

Shopping Cart