МЪЖКА БОЯ ЗА БРАДА

_____

Sensus MAN е гама от продукти с оцветяващ ефект за мъже, с високи изисквани към личната си грижа.

МЪЖКА БОЯ ЗА БРАДА MAN BEARD COLOR GEL

Гел Боя за Брада Man Code 60 мл е без амонячна постоянна крем боя, специално разработена за брада. Това е боя за много бързо приложение, Покрива сиви косми, намалява и контролира нежеланите тонове само за няколко минути. Редуцирането на цвета е постепенно и контролирано. Отмива се плавно измиване след измиване. Не оставя черта или белег че брадата е била боядисана преди време. За естествен външен вид без промяна на цвета при израстване. (ново израсналата брада при измиване бива матирана от вече оцветената брада) Обогатена с Таурин:

Тауринът е аминокиселина, която потиска процеса на стареене, тъй като засилва борбата с свободните радикали.

MAN BEARD COLOR GEL

Комплекта МЪЖКА БОЯ ЗА БРАДА MAN BEARD COLOR GEL включва:

  1. Гел боя за Брада Man Beard Color Gel – 1 тубички от 60 мл
  2. Гел активатор за боята от 150мл.

*Налична в три цвята, които напълно покриват нуждите на всеки мъж.

Инструкции за употреба:

Указания за смесване:  20 мл Гел боя за Брада Man Beard Color Gel се смесва с 30 мл Гел активатор за боята (1: 1,5). Разбъркайте добре до получаването на еднородна смес. Нанася се на суха брада.

Нанасяне: Намажете кожата покрай брадата с гел, вакса или крем / по ваш избор /. Нанесения продукт е с цел да създаде бариера между кожата и брадата за се предпази кожата от оцветяване.  След това започнете с нанасянето на сместа по брадата, по посока на растежа на косъма. Нанася се на суха брада. Използвайте Четка за нанасяне на боята и гребена към нея за равномерно разнасяне. Използвайте ръкавици за да предпазите ръцете си от боядисване. Престой 5 минути.

Изплакване: ВАЖНО!!!  – Изплакването на боята е много важен процес за да не остават следи от цвета по кожата на лицето. Намокрете брадата обилно с ТОПЛА вода и започнете да разтривате брадата. Боята по брадата ще стане мека и пенеста, масажирайте така 1-2 минути. След това използвайте шампоан, за да отстраните остатъка от боята по вашата брада. Изплакнете обилно шампоана. При необходимост повторете. Подсушете брадата с кърпа и нанесете Олио за Брада – Beard Oil PERFECT Shape от Sens.Us

Често задавани въпроси.

0878554008

Поръчайте още сега по телефона

Меню