Начало Серум Употреба Поръчай

Серум за коса реФлекс

мигновена хидратация и реконструкция!

(за домашна употреба)

Съживете косата си със серум ‪без отмиване ‎РеФлекс‬. Първият серум без отмиване за домашна употреба, който се грижи за хидратацията, мекотата и здравината на косата, чрез дълбока реконстукция.

Приложение:

РеФлекс се използва в домашни условия след всяко измиване на косата. Серумът запазва влагата на косата, за да може тя да бъде добре хидратирана и със здрав вид.

Действие:

РеФлекс осигурява дълбока хидратация и храна за косата, затваряйки повърхностния слой, като запечатва активните съставки в косъма. Придава мекота и здрав външен вид. Не омазнява и не утежнява, благодарение на екстракта от зелен чай. Уплътнява косъма от корена до върха, увеличава усещането за плътност на косата по дължина, заглажда нацъфтелите крайчета.

Начин на употреба:

Измийте косата си с шампоан. Използвайте маска/балсам за коса по избор, ако е необходимо. Подсушете косата с кърпа до степен да не капе вода от нея. Навлажнете ръцете си с вода (за да може активните съставки да попаднат в косъма, а не в кожата на ръцете), изсипете малко количество от РеФлекс върху дланите. Разпределете равномерно с пръсти и след това с гребен по дължината на косата без да изплаквате.

РеФлекс няма термозащитни и стилизиращи свойства.

Ако използвате стилизанти - пяна за коса, мус за къдрици, изправящ флуид или термозащитен продукт - използвайте ги след РеФлекс.

Резултат:

След употребата на серум РеФлекс косата е мека и лесно се разресва. РеФлекс уплътнява и съживява косата, заглажда косъма и предотвратява накъсването.

Край на сухата, изтощена, накъсана и силно увредена коса!

Съживете косата си с РеФлекс.

Цената на РеФлекс е 49лв, 100ml крем. Доставката е за ваша сметка. При поръчка на два продукта доставката е безплатна. Може да посочите офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на три работни дни.


бр.