Prevent - Appros Nutrition Hair Care

Аплекчър Превент APHLEXIOR Prevent

Aphlexior Prevent Аплекчър Превент

Как да се грижим за здравата обвивка на косъма? Или защо е толкова важно кутикулният слой на косъма да бъде здрав?

Поддържането на кутикулния слой защитен по време на химически процеси, е най-ефикасният начин за контрол върху състоянието на косата. Правилно заздравеният кутикулен слой гарантира „заключването“ на естествената влага на косата вътре в самия косъм. По този начин косата е много по-гъвкава, мека и лесно манипулируема.

Кутикулният слой – най-важната част от вашата коса. 
Състоянието на кутикула (най-външният слой на косата) оказва значително влияние върху външния вид на вашата коса. Под въздействието на атмосферните условия или на различни стилистични и химически обработки, кутикулният слой на косъма се повдига (под формата на отделящи се люспи), което само по себе си прави косъма неравен. Косата се разресва трудно, а понякога почти невъзможно. Накъсва се. А желаната промяна на цвета се осъществява трудно.

“Това как изглежда една коса зависи до голяма степен от здравината и състоянието на кутикулния слой”
Безжизнената, суха и увредена коса е трудна за стилизиране, неприятна на допир и с недобър външен вид.  

Здравият кутикулен /външен/ слой на косъма се изразява в следните ефекти:
  • Намалява физическото увреждането на косата по време на разресване и оформяне.
  • Намалява накъсването на косъма по дължината.
  • Увеличава здравината на косъма и неговата устойчивост.
  • Увеличава трайноста на козметичния цвят.
  • Косата е с красив външен вид, блясък и жизненост.

 

APHLEXIOR Prevent  е Система За Максимална Защита при обезцветяване. 

Какво представлява системата APHLEXIOR Prevent ? – Изсветляването на косата води до оголване на косъма, изсушава го и го уврежда. В следствие на което косата изглежда сякаш е „изгорена“.

От своя страна “изгорялата” коса е по-слаба и значително по-склонна да се разкъсва. Предпазването и дори подобряването на физическата здравина на вашата коса, има пряко отношение към цялостното й състояние.

Prevent shampoo, Prevent elexir

Система За Максимална Защита при обезцветяване APHLEXIOR Prevent

се състои от три стъпки:

1.APHLEXIOR Prevent Еликсир 50 мл.

2.APHLEXIOR Prevent Шампоан 1000 мл./250 мл.

3.APHLEXIOR Prevent Серум без отмиване 150мл.

APHLEXIOR Prevent Елексир – продукт, чиято цел е да бъде добавка към изсветляващия продукт (супра, деколор, блондор, крем) за дълготрайна защита и предпазване от химическо „изгаряне“. Еликсирът образува мрежа върху косъма, подпомагайки проникването на изсветляващия продукт в косъма без да му нанася щети.

Съставните елементи на APHLEXIOR Prevent Елексир подпомагат заглаждането на косъма, както и разресването на мокра и суха коса. Продуктът има анти-статичен ефект (Anti-FRIZZ), засилва цялостното усещане за блестяща, здрава и хидратирана коса.

APHLEXIOR Prevent Елексир е невероятно научно откритие, проектирано да разтърси из основи начина,

по който възприемаме превантивната грижа за косата.

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ – как работи APHLEXIOR Prevent Елексир

 APHLEXIOR Prevent създава биофилм от полимерни вериги, образуващи съвкупност от протеини, аминокиселини и полизахариди.

Този Биофилм представлява самоносеща се и подвижна „мрежа“ а НЕ бариера. Която успяват ДА ПОДДЪРЖА И ЗАЩИТА КОСАТА, по време на обезцветяване.   APHLEXIOR Prevent позволява обезцветяващия агент да премине през повърхонстния слой на косъма, без да е необходимо кутикулната люспа да се повдига и в следствие на това да се разкъса.

Молекулата на APHLEXIOR Prevent има способността да функционира и да бъде стабилна въпреки тежкото въздействие на високото рН по време на обезцветяване.

APHLEXIOR Prevent  остава стабилен при  pH балансьорите, използвани след процеса на обезцветяване /шампоан с ниско рН

Всичко това прави технологията на APHLEXIOR Prevent  уникална и единствена в козметичната индустрия.

* * * * * * * *

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА на APHLEXIOR Prevent Елексир 50 мл

На всеки 25 гр изсветляваща пудра и/или крем се добавя 1мл/1 пипета/  APHLEXIOR Prevent Еликсир .

Използвайте изсветляващия продукт по техническо предписание, без да променяте времето на престой или силата на използвания Оксидант.

Prevent home therapyAPHLEXIOR Prevent Шампоан 1000 мл./250 мл. доставя цялостна защита благодарение на изклюителната си PRESHIELD TECHNOLOGY /технология за презащитаване/. Самата технология представлява нещо като  триъгълно скеле около кутикулния слой на косъма, чиято задача е да го пази от стресовите за косата препарати и процедури. Иновативната формула оставя повърхността на косъма „заключена“  (запечатана) и напълно защитена от увреждане.

APHLEXIOR Prevent Серум без отмиване 150 мл.Защитният серум без отмиване представлява терапия за възстановяване на загубения протеин в косъма. Тя неутрализира жълтия отенък, досатваряйки кутикулния слой и оставяйки вашата коса реструктурирана, леко тонирана и със сияен блясък.

* * * * * * * *

Изсветляващ прах  А+ DECO arctic blueAphlexior microgranulated Decolor

 А+ DECO arctic blue е оптомалния партньор при употребата на APHLEXIOR Prevent Еликсир.

А+ DECO arctic blue е изсветляващ прах със свръх концентрираната безамонячна формула. Осигурява приятна работна атмосвера, както за клиента така и за фризьора, като подобрява цялостното преживяване по време на престоя. Специално разработената микрогранулярна формула представляваща съвкупност от микро молекули с бързо изсветляващо действие.

А+ DECO arctic blue работи прецизно с уникалната технология за превантивна защита PREVENT SHIELD TECHNOLOGY.

PREVENT SHIELD TECHNOLOGY – е иновативен метод, който позволява изсветляване без да се тревожим че ще повредим външния слой на косата.

* * * * * * * *

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

Фолио & Шпатула: 1 част(25 г) А+ DECOarctic bluе + 1 част(25 г) A+DecoАктиватор (разреждане 1: 1) + 1мл /1пипета/  APHLEXIOR Prevent Еликсир

Шапка & Bleach Bath  /Деко Баня/: 1 част (25 г) А+ DECO arctic bluе + 2 части  (50 г) A+DecoАктиватор (разреждане 1: 2)+ 1мл /1пипета/  APHLEXIOR Prevent Еликсир

Прилага се върху косата и се оставя, докато се достигне желаното ниво на изсветление. Максимално препоръчително време за престой: от 20 до 50 минути. След като достига до желаното ниво на изсветление, изплакнете обилно, за да премахнете продукт. Нанесете APHLEXIR Prevent Шампоан масажирайте нежно и изплакнете добре с вода, за да отстраните остатъците от продукта от скалпа и косата.

Време е за нещо различно! Променете представите си за изсветляването на косата!

Системата APHLEXIOR Prevent е създадена да бъде ефективна, както при употреба в салоните, така и у дома.

Системата APHLEXIOR Prevent е задължителен продукт за всеки салон,  чиято цел са щастливи и доволни клиенти. Системата е последен писък на модата и технологични разработки в сферата на превантивната защита на косата.

Shopping Cart