Плекс продуктите и как да се ориентираме в „морето“ от заблуди? Рекламният трик гласи, че всички продукти са добри колкото Аплекчър, но цената казва друго…

Аплекчър

Плекс продуктите- едните работят, другите са просто евтин аналог. Добре е фризьорът да е информиран!

Аплекчър единственият работещ плекс продукт

Аплекчър е единственият продукт, който възстановява дисулфидните връзки в косъма и предпазва съществуващите такива. Подходящ е за коси, преминали или преминаващи тежки химически процедури като изсветляване или боядисване. С Аплекчър (като добавка към изсветляващия продукт) може да изсветлите косата неколкократно в един ден, до бяло, без да се увреждате косата си. Аплекчър не намалява силата на оксиданта и няма отношение върху пигментацията на косъма. Има отношение върху здравината на косата, а в следствие от това и до дълготрайния цвят и блясък на косъма.

Плекс ( Plex ) продуктите

станаха много модерни и все по-достъпни за повече фризьори и съответно за техните клиенти. Това обаче доведе до безброй видове, които се появиха на пазара. Почти всяка професионална марка за коса има свой аналог на вече наложил се с качество и популярност Плекс (‘Plex’) продукт. Какво обаче означава Плекс (‘Plex’) продукт и как фризьорът може да избере правилния такъв, отговарящ на неговите очаквания и тези на неговите клиенти.

Всички процедури по отношение на косата трябва да се основават на познанията на структурата на косъма. Косъмът се състои от корен и стъбло. Понеже разглеждаме продукт, който има отношение към стъблото на косъма, ще разкажем малко повече за него. Стъблото се състои от три слоя – кутикула, кортекс и медула. Кутикулата е обвивката, а медулата е сърцевината. Кортексът е между сърцевината и обвивката на косъма – в него се намират полипептидните вериги. Това са аминокиселини, подредени във верига. Полипептидните вериги са свързани посредством три вида връзки – водородни, солни и дисулфидни. Дисулфидните връзки са най-здрави. Разрушават се от химическа интервениция върху косата – боядисване, изсветляване, трайно химично изправяне или къдрене, както и от кератиново изправяне. Плекс (‘Plex’) продуктите изграждат вече разрушените и заздравяват съществуващите дисулфидни връзки.

Как става това?

Посредством специфична патентована формула, която отвежда активните съставки в дисулфидните връзки. И тук е голямата загадка- КОЙ ПЛЕКС работи ТОЧНО по този начин? Съществуват няколко фактора, които ще ви отговорят на този въпрос.

Цена. Първият индикатор е цената. Разработването на този метод за възстановяване на дисулфидните връзки е скъп процес. Патентоването на формулата също е скъпа услуга. Ниската цена на много Плекс (‘Plex’) продукти, които се предлагат на пазара, трябва да Ви накара да се усъмните в качеството им.

Популярността на продукта.

Тук ще отбележим, че става въпрос за популярността на продукта в световен мащаб. На българския пазар се появиха Плекс (‘Plex’) продукти, за които никой не е чувал в остналата част на света. Потърсете в различните социални мрежи и Интернет пространството информация за различните Плекс (‘Plex’) продукти извън България. Потърсете статии в чуждестранни издания. Няколко примера ще намерите по долу в линковете.

Известен френски блог за козметикаhttps://ouiglamblog.com/2016/06/08/olaplex-fibre-replex-screen-replex-aphlexior-tout-ce-qu-il-faut-savoir-sur-ces-nouveaux-soins-qui-ont-envahi-nos-salons/

Електронно списание за козметика за коса – http://www.meilleurcoiffeur.com/actualites/aphlexior-la-nouvelle-revolution-dans-la-coiffure-12583.html

Имайте предвид, че един продукт, който се е наложил на световния пазар, определено е с добро качество.

Доволните клиенти.

Plex продуктът, който ще изберете, е необходимо да има добра репутация сред клиентите. Трябва да бъде познат сред тях и те да са чували добри отзиви. Направете малко проучване сред Вашите клиенти. Изберете три имена на Плекс (‘Plex’) продукти и попитайте част от клиентите си какво знаят за тях. Това ще Ви даде отговор, кой продукт да закупите. Този, който е най-добре познат сред Вашите клиенти, е победителят. Този, за когото има най-много положителни коментари, определено е с високо качество.

Ние от appros.bg с гордост предлагаме най-качествения и доказал се плекс продукт в Европа.

Когато избирате продукти за Вашето студио за красота, взимайте информирани решения. Качеството на продуктите, с които работите, определя и качеството на предлаганите от Вас услуги. Това от своя страна създава имидж. Не забравяйте, освен творци, Вие сте и мениджъри.

Креативен Екип на АпПрос