SensUs – Професионални продукти за коса - Appros Nutrition Hair Care

SensUs – Професионални продукти за коса

Енергия и Емоция от Природата!

SensUs професионални продукти за коса от ново поколение. Комбинация от чистотата на природата и силата на науката.

В днешно време всеки иска да бъде различен и да демонстрира свободно своята индивидуалност. Всеки иска да бъде неповторим, модерен и много цветен. Но не всеки знае как да го постигне.

Има хора, които се лутат в модните тенденции, без да си дават сметка, че сляпото доверие в марки и реклами няма да ги отведе до мечтаната цел. В много случаи производителите пестят добрите съставки, за сметка на парите за реклама и популяризиране. По този начин привлича куп нови потребители към продуктите им. Това обаче в никакъв случай не означава, че продуктите са качествени, а ефектът от тях не рядко е неприятен.

Има и друг тип потребители- хора, които ценят времето, парите и здравето си. Именно тези хора избират SensUs професионални продукти за коса. Иновативната формула на продуктите, базирана на естествени съставки ни показва, че модерното и връзката с природата не е задължително да са две коренно различни неща. Така всеки може да разкрие своята дръзка индивидуалност. В същото време може да бъде сигурен, че за косата му се грижат само най-добрите съставки. Красотата отвън започва с красота отвътре.  Затова не забравяйте, че грижата трябва да е природосъобразна.

SensUs ни показва как природата може да работи за нас и за нашата перфектна визия. SensUs ни носи удоволствие от изживяването и един незабравим ефект. Само тези, които вече са се доверили на марката знаят, колко релаксиращ и възбуждащ сетивата може да бъде всеки отделен ритуал.  Като се започне от измиването на косата, мине се през нейното подхранване и се стигне до смяната или подчертаването на цвета.

Косата е мека, подхранена и изключително красива, а визията, която може да постигнете е просто изумителна.

Нека предизвикаме Клубната визия с чиста енергия  и истинска емоция.

Безамонячна боя за коса MC2
Крем боя за коса с никсо съдържание на амоняк M3K
Грижа за косата – Illumyna
Стилизиращи продукти Tabu
Директни цветове без оксидация
InBlonde 
Мъжка серия
Защита на косата след излагане на слънце
Shopping Cart