Боя за коса Sensus M3K – Multi 3 Vitamin Complex - Appros Nutrition Hair Care

Боя за коса Sensus M3K

Sensus боя за коса М3К Боя за коса с копринен протеин

Крем боя за коса Sensus M3K- Multi 3 Vitamin Complex е вдъхновена от дълготрайния цвят и красотата на здравата коса!
Произведенa в сърцето на Тоскана, Италия, боята Sensus М3К е максимално щадяща към косата и гарантира плътно и равномерно покритие, дори на 100% бели коси. Комбинацията от кокосово масло и ценните качества на копринените протеини, осигуряват пълна реконструкция на косъма по време и след боядисване, придавайки несравнима мекота, блясък и здравина. Множеството микропигменти проникват в структурата на косъма и остават “запечатани” там, за да осигурят плътен и ярък цвят за максимално дълго време. 

Sensus боя за коса М3К

Крем боя за коса Sensus M3K- Multi 3 Vitamin Complex е РЕЛАКС за косата – грижа, която създава и запазва перфектният цвят, възстановявайки косъма отвътре-навън.

Свойствата на копринените протеини и кокосовото масло придават на косата блестящ и здрав вид, като я подхранват в дълбочина, подобряват текстурата и еластичността й, и я оставят изключително мека на допир.

Боя за коса Sensus M3K,  вдъхва спокойствие и комфорт на всеки, който я използва. Богатата й формула на масла е  нежна дори към чуствителен скапла.

С несравнимо качество, косата получава нещо уникално- изключително малките размери на микропигментите позволяват проникването им в косъма без да разрушават структурата му, правейки боята устойчива. Какво означава това?
След измиване, боята остава в косъма, а пигмента е устойчиво “заключен”. Това гарантира равномерно оцветяване на косата. Перфектният цвят е дълготраен по дължините, а отмиването му става постепенно и балансирано без неприятни изненади.
Със своята изключителна формула и способност да осигури красива, здрава коса с перфектният плътен и траен цвят, Крем боя за коса Sensus M3K- Multi 3 Vitamin Complex се превръща в незаменим партньор за всеки, който търси перфектният цвят, без компромиси.

Боя за коса с копринен протеин

Начин на употреба: 100мл Sensus М3К крем боя за коса се смесва с 150мл Sensus Крем активатор (1: 1,5). При използване  супер изсветляваща серия (SS) 100 мл Sensus М3К крем боя се смесва с 200 мл Sensus Крем активатор (1: 2).

Преди да нанесете боя за коса, направете тест, за да проверите за алергични реакции. Тази стъпка е от решаващо значение, особено по време на бременност, когато чувствителността може да бъде повишена. Как се прави тест за алергия към боя? Смесете малко количество от боята за коса с крем активатора, който сте закупили. Разбъркайте добре до отлично смесване на двата компонента. Нанесете сместа на вътрешната част на сгъсвката на лакътя. Оставете сместа да престои 15 мин. Изплакнете с вода. В следващите 12-18 часа наблюдавайте мястото, на което е била боята. Ако се появят – сърбеж, зачервяванае, подуване или всякакво раздразнение на кожата, препоръчваме ви да се въздържате от боядисване. 

ВНИМАНИЕ: Този продукт не е предназначен за употреба от лица на възраст под 16 години. Винаги правете тест за алергия преди боядисване. Да се нанася с подходящи ръкавици. Да не се боядисват вежди, мигли , мустаци или брада. Да се държи далеч от деца. Да не се използва върху деца Да се избягва контакт с очите; Ако продуктът попадне в очите, изплакнете незабавно. Само за външна употреба.

Shopping Cart