Стилизиращи продукти – Tabu Sens.ùs - Appros Nutrition Hair Care

Стилизиращи продукти – Tabu Sens.ùs

T @ b> ù  е новата гама стилизиращи продукти от Sens.ùs. Създадени да провокират и изразят личността на всеки.
✓Свежа линия, с плодови аромати, характеризираща се с изискан и елегантен образ.
✓T @ b> ù е перфектният продукт за създаване на уникален стил.
✓T @ b> ù е в пълен синхрон с грижа към природата, околнатасреда, здравето на фризьора и клиента.
Бъди различна, провокативна, блестяща, но най-вече бъди СЕБЕ СИ!Изрази твоето АЗ свободно.

Сух шампоан – After Pillow за всички типове коса. Моментално съживява косата и нежно абсорбира себум, изпотяване и примеси, оставяйки косата да мека и чиста. Помага за поддържане на скалпа и косата чисти и здрави.

Спрей за обем в корените – Roots Volume. Придава плътност и допълнителен обем на косата, без да оставя следи. Препоръчва се за финна и безжизнена коса.

Изглаждащ топлозащитен крем- Smooth за чуплива или къдрава коса.
Предпазва косата от топлинна обработка и влажност.
Улеснява оформянето на косата и подпомага издръжливостта на прическата.24 часова* защита от влагата 

Крем за дефинирани вълни и къдрици- Perfect Curl. За красиво движение и блясък на къдрици и S образни вълни . Укротява къдриците. 24 часа анти фриз контрол*
Създава филм,който предпазва от влага.

Текстурираща пяна – Volume Builder. Придава обем, като същевременно оставя дължините и краищата леки и подвижни. Придавава блестящ и естествен вид, без да я втвърдява. Подходяща за всички методи на сушене.

Паста с висока разделителна способност за дефиниран, персонализиран стил – Shape Creator. Благодарение на фибрите, може да реактивирате действието й с леко мокри ръце.

Изключително силна пяна, която придава обем и блясък на косата – Wonder Body .
Силната фиксираща сила придава силно дефиниран обем на косата, като същевременно продължава да я поддържа лека и жива.

Пудра,която придава обем в корена и повдига косата. Открийте нови форми за вашата коса пълна с обем. НЕ спластява косата, лека и фина текстура, БЕЗ ефект – „пясък върху скалпа“.

Силен и гъвкав гел – EXPLOSION,който помага оформянето на косата като същевременно и придава блясък и здравина.Без слепване или видими следиНе съдържа алкохол и люстепсти отсатъци!

Защитен топлинен спрей – HEAT SHIELD, който предпазва косъма от топлинна обработка при използване на горещи стилизиращи инструменти, запазвайки естествената степен на хидратация на косата.
Термодинамичните свойства на формулата се активират, изпаряват и защитават естествените течности в косъма.Защитава косата от температура до 230 градуса

Спрей за блясък – SHIMMER , нанесен след стилизиране, придава допълнителен блясък на всеки тип коса, без да я утежнява. Като същевременно прави косата мека и ефирна.

Лак за коса със средна фиксация – RUSH , който фиксира и държи косата на място, без да я прави твърда.
Косата може да бъде рестайлирана дори и след като лака бъде нанесен.

Осигурява антистатична и анти фриз защита до 24 часа.

Силен лак – BANG STYLER за коса,който поддържа и контролира вашия стил,създавайки ефект на сатен.Увеличава обема и се разресва бързо и лесно.

Фиксира косата бързо и осигурява безупречна и дълготрайна прическа.

Силен ЕКО спрей – FIXER , който е идеален за дефиниран и дълготраен външен вид. Високотехнологичната формула на този гъвкав и водоотблъскващ спрей за коса помага за фиксиране и защита на косата, като същевременно е изключително нежен към нея.

БЕЗ газ. Формула, която осигурява антивлага ефект.

Силна фиксираща полираща вакса – MEMORY GUM, контролира и придава на косата допълнително блясък.

No Stress – Специално създаден за стресирана коса, този серум защитава и придава блясък благодарение на активните съставки. Формулата със своето ценно анти-ейдж действие балансира структурата за красива и лъскава коса.

Серум за боядисана коса,слънцезащитен.
Гарантира защита и по-дълготран цвят.Формулата му забавя окислителното действие на козметичния цвят и заедно със слънчевите филтри поддържа цвета вярно с времето.

Shopping Cart