Alisa Diamond Liss - Appros Nutrition Hair Care

Alisa Diamond Liss
Нова линия от услуги за заглаждане на косата

Системата ALISA обогатена с диамантен прах, едно от най-ценните вещества в света. Тя ви предлага шест нови терапии, които ще ви помогнат да подобрите услугите си, да генерирате повече продажби, да повишете имиджа си и изградете професионалните си умения. Диамантите се използват в най-съвременната козметика заради тяхната физическа структура. Микрокристалите в продуктите на Alisa усилват пречупването на светлината, създавайки изключително ярък и брилянтен ефект. Лукс, който косата заслужава!


Активни съставки

Диамантен прах  – създаден в лабораторни условия с идентична формула на естествен диамант. Придава здравина и неустоим блясък на косата.

Аминокиселини – комплекс от 18 аминокиселини съдържащи се в здравата коса. Аминокиселините са  най-малката съставна част, която изгражда косъма.

Как работи Alisa Diamond Liss

Под въздействието на често химическо, топлинно и физическо третиране на косата, тя губи от своята здравина и блясък. Косата става суха, трудно управляема и в лошо състояние.

С Alisa Diamond Liss имате възможността да въвeжедате диамантения прах и аминокиселините на различни нива в косъма, съобразено с нуждите на вашите клиенти. Диамнтения прах и аминокиселините създават здрава, но подвижна „мрежа“ межу кутикулния слой и кортекса на косъма. Под въздействието на топлина /изсушаването на косата със сешоар/ тази „мрежа“ се превръща в здрава защита и диамантен блясък. Резултатът е красива, блесяща и здрава коса.

Здрава коса и изстущена коса


Какво съдържа Alisa Diamond Liss Profesional Kit

PRE STRAIGHTENING FLUID_500ml. Специално разработен шампоан – флуид, който измива косата перфектно и я подготвя за работа с ALISA Diamond Liss.

STRAIGHTENING SHAMPOO_500ml. Революционен изправящ шампоан с активна съставка диамантен прах и коктейл от органични киселини, които взаимодействат с косата. Под въздействието на топлина /преса за коса/ може да се постигне дълготраен ефект на изправяне и възстановяване.

SUPER STRAIGHTENING FLUID_500ml. Революционен изправящ флуид с активна съставка диамантен прах и коктейл от органични киселини, които взаимодействат с косата. Под въздействието на топлина /преса за коса/ се постига дълготраен ефект на естествено или идеално изправяне.

RESTORE SHAMPOO 500ml. Шампоан с диамантен прах, богат на поликиселини и витамин С. Хидратира косата, елиминира накъсването и оставя косата мека, копринена и управляема.

Alisa_Restore-Shampoo-180ml 500ml

RESTORE BUTTER 500ml. Маска за коса с диамантен прах, богата на поликиселини и витамин С. Завършва и удължава козметичните процедури на ALISA, така че косата остава мека и хидратирана.

ИДЕАЛНИЯ ИНСТРУМЕНТ  за демонстриране на действието на терапията.


Какви услуги предостявате с Alisa Diamond Liss

Системата Alisa ви дава свобода да предложите шест различни по вид и интензитет терапии.

ANTI-FRIZZ / WATERPROOF EFFECT – Улеснява заглаждането при права, вълнообразна или къдрава коса, с продължителност до 70 дни. Не променя и не ограничава естественото движение на вълнообразната или къдравата коса, но гарантира, че стайлинга ще продължи по-дълго. Препоръчва се за всеки, който иска лесно управляема коса. Това е най-бързата от терапиите и може да се извършва непосредствено след услугата боядисване.

TAMING / VOLUME-REDUCING– Създадена е за подобряване на естественото движение на косата, като същевременно дефинира формата на вълни или къдрици, така че да са по-управляеми. Тази услуга е идеалена за дами с естествено къдрави или коси на вълни, които желаят да редуват оформянето на косата си с къдрава и права визия. Тази бърза терапия може да се извършва непосредствено след услугата боядисване.

NATURALLY STRAIGHT– Подходяща за всяка дама, която иска права, но естествено лека и подвижна коса. Позволява ви да създавате прави визии, да добавяте обем в корените или просто да изсушете косата с четка и сешоар. Косата става лека и отпусната, улеснява разресването. Услугата е идеалена е за всеки, който иска естествено изглеждаща права коса, оформена за кратко време. Най-подходящата терапия за дами с удължения от естествена коса. Трайнсот на терапията – до 90 дни

PERFECTLY STRAIGHT– Подходяща за всяка дама, която иска идеално права коса. Създава максимално загладен ефет само при свободно изсушаванее на косата с пръсти. Услугата е идеалена е за всеки, който иска перфектно изглеждаща права коса оформена за кратко време с неустоим блясък и свободно движение.  Трайнсот на терапията – до 90 дни.

DIAMOND BLOW DRY – Това е експресна възстановяваща терапия, която само в няколко лесни стъпки, придава на косата красив и здрав вид с невероятен блясък. Продължава до две седмици и не променя естествената форма на косата. Подходяща за прилагане непосредствено след услугата боядисване.

ALISA HOME KIT – комплект за домашна грижа, за подържане и удължаване на действието на всяка една от услугите предлагани с Alisa Diamond Liss. Комплекта съдържа: Restore Shampoo 180ml и  Restore Butter 180ml

Често задавани въпроси относно Alisa Diamond Liss

Не, Alisa Diamond Liss не съдържа химически вещесва, които да променят eстествената форма на косата. 

Alisa Diamond Liss може да се използва върху всички типове коса. Права , къдрава, на вълни, боядисана , изсветлетлявана, естествена.

Зависи от терапията, която ще прилагате. STRAIGHTENING SHAMPOO може да се използва непосредствено след услугата боядисване , SUPER STRAIGHTENING FLUID не може да се използва до 5-7 дни след боядисване на косата.

Не е необходимо да добявате защита на косата. Alisa Diamond Liss не съдържа химически вещесва, които да променят eстествената форма на дисулфидните връзки. 

Не. За постигане на резултатите от предлаганите от Alisa услуги, трябва да следвате всички стъпки в инстуркциите. PRE STRAIGHTENING FLUID подготвя косата така, че след него SUPER STRAIGHTENING FLUID и STRAIGHTENING SHAMPOO могат максимално да свършат своята работа, докато с ALISA RESTORE SHAMPOO и RESTORE BUTTER завършвате терапията, оставяйки косата копринено мека и удължавате ефекта от услугата.

Не, PRE STRAIGHTENING FLUID е специфично разработен продукт за предварителна подготовка на косата при работа с ALISA. Така че не може да бъде използван като нормален шампоан или за други услуги.

Да, използването на преса за коса е от съществено значение. След нанасяне на продуктите, топлината на пресата за коса всъщност активира терапията.

В зависимост от вида на избраната терапия секциите трябва да бъде с дебелина 0,5 см – 2 см (вижте инстурции за употреба – от стр.6 до стр.11)

Sensus App

Инсталирай БЕЗПЛАТНО приложението Sensus App от AppStore или Google Play. В него може да разгледаш всички възможни терапии на Alisa Diamond Liss .

Инсталирай от AppStore

Инсталирай от Google Play

Shopping Cart