Грижа за косата – ILLUMYNA - Appros Nutrition Hair Care

ILLUMYNA

ILLUMYNA е професионална серия от продукти създадени за “изработка” на персонализирана грижа за вашата коса. Всеки продукт е изработен да се комбинира заедно с друг от серията за максимален резултат. Напълно природно чисти ВЕГАН и БИО продукти, които не са тествани върху животни. Без добавени SLS/SLES.

Серия за боядисани коси – Nutri Color

Защитава и поддържа цвета блестящ за по – дълго време

Nutri Color шампоан – Подхранващ защитен шампоан за боядисана цъфтяща коса. Обогатех с растителен кератин, годжи бери и акай. Нежно почиства косата, оставяйски я блестяща и хидратирана, докато допринася за издръжливостта на цвета ви.

Nutri Color балсам– Подхранващ защитен балсам за боядисана цъфтяща коса. Обогатех с растителен кератин, годжи бери и акай. Нежно почиства косата, оставяйски я блестяща и хидратирана, докато допринася за издръжливостта на цвета ви.

ILLUMY LIGHT OILЛек спрей, идеален за боядисана и лишена от блясък коса. Обогатен с Luminescine® /екстракт от растението виолетов лопен, което привлича и отразява светлината/ и масло от годжи бери, той гарантира защита, блясък и дълготраен цвят.

Подхранващ защитен комплект за боядисана или цъфтяща коса. Обогатен с растителен кератин, годжи бери и акай, нежно почиства косата правейки я силна, блестяща и хидратирана, като мецдувременно запазва цвета на косата за по-дълъг период.

Комплекта съдържа: Nutri Color Шампоан 250мл. ; Nutri Color Балсам 250мл. ; Illumy Light Oil 125мл.

Серия за преструктуриране на изтощена коса – Nutri Repair

Nutri Repair шампоан – Подхранващ шампоан за престукториране на косата с растителен кератин, мед и киноа. Идеален за суха, къдрава или чуплива подложена на често третиране коса. Нежно почиства косата, като я оставя копринено мека на допир, докато я хидратира в дълбочина.

Nutri Repair маска за суха и тънка косаПодхранваща маска за преструкториране с кератин, мед и киноа. Перфектен за суха, къдрава и подложена на често третиране коса. Подхранва косата интензивно, оставяйки я копринено гладка на допир, докато хидратира в дълбочина.

Хидратиращо термо мляко с уплътняващ ефект. Подхранва и укрепва косъма. Обогатено с хиалуронова киселина и протеин от киноа. Придава копринена мекота и плътност на косъма. Защитава косата при топлинна обработка. Силна защита срещу влагата в околната среда.

Подхранващо лечение за преструкториране на косата с растителен кератин, мед и киноа. Комплекта е идеален за суха, къдрава или чуплива коса, която е подложена на често третиране. Нежно подхранва косата, като я оставя копринено гладка, докато се хидратира дълбоко.

Комплекта съдържа: Nutri Repair Шампоан 250мл. ; Nutri Repair Маска 250мл. ;Thermo Repair Мляко 125мл.

Серия за премахване на нежеланите жълти оттенъци – Zero Yellow

ZERO Yellow е специално за нашите блондинки.

Zero Yellow шампоан – Препоръчва се за изрусени, платинени, сиви или пепеляво руси коси. Формулата му неутрализира нежеланите жълти тонове, които могат да се появят с времето.

Zero Yellow балсам – Препоръчва се за изрусени, платинени, сиви или пепеляво руси коси. Формулата му неутрализира нежеланите жълти тонове, които могат да се появят с времето.

Препоръчва се за изрусени, платинени, сиви или пепеляво руси коси. Формулата му неутрализира нежеланите жълти тонове, които могат да се появят с времето.

Комплекта съдържа: Zero Yellow Шампоан 250 ml ; Zero Yellow Балсам 250 ml.

Серия за плътна, суха и много къдрава коса – Nutri Discipline

Подхранва в дълбочина.

Nutri Discipline шампоан с кератин и киноа. Идеален за плътна, суха и много къдрава коса. Нежно третира и почиства, оставяйки косата копринено гладка и лесна за третиране. Придава допълнително защита, която повишава еластичността и изглажда косата дори и на влага.

Nutri Discipline маска –  с кератин и киноа. Идеална за плътна, суха и много къдрава коса. Нежно третира и почиства, оставяйки косата копринено гладка и лесна за третиране. Придава допълнително защита, която повишава еластичността и изглажда косата дори и на влага.

Заглаждащо мляко с анти-статичен и анти-влажност ефект.
Обогатено с растителен кератин и протеин от киноа. При употреба косата е гладка и лъскава, улеснява работата със сешоар и защитава срещу топлина и влажност. Подходящо за плътни и сухи коси, които са трудно податливи на оформяне.

Комплект за подхранване на косата, идеален за средно дебела, суха и много къдрава коса. Подхранва косата в дълбочина, оставяйки я копринено мека и лесна за разресване. Придава допълнително плътност, създава защитен слой за допълнителна еластичност, също предпазва от влага и наелектизиране.

Комплекта съдържа: Nutri Discipline Shampoo 250 ml  ; Nutri Discipline Mask 250 ml ; Thermo Discipline Milk 125 ml

Серия за обем – Daily Volume

Специално създадена за тънки коси без обем.

Daily Volume шампоан – Идеален за нормална, тънка и безжизнена коса. Почиства косата, без да я утежнява, като дава допълнително обем и лекота. Нежната формула го прави перфектен за ефедневна употреба.

Флуид за обем, подходящ за фина, тънка и безжизнена коса. Обогатен с екстракт от бамбук и памук, придава на косъма допълнителен обем и плътност, без да утежнява косата. Силен антистатичен ефект.

Идеален за нормална, тънка и безжизнена коса. Почиства косата, без да я утежнява, като дава допълнително обем и лекота. Нежната формула го прави перфектен за ефедневна употреба.

Комплекта съдържа: Daily Volume Шампоан 250мл. ; Lift Volume Флуид 125мл.

Маски за коса 500 мл.

NUTRI NORMAL & THICK MASK 500мл. е подхранваща маска с растителен кератин и киноа.
Идеален за средно дебела, много суха и къдрава коса, подложена на чести технически процедури. Осигурява много интензивно подхранване и дълбока хидратация, оставяйки косата мека и копринена. НЕ СЪДЪРЖА ПАРАБЕНИ!

NUTRI NORMAL & FINE MASK 500 мл. Подхранваща маска с растителен кератин и киноа. Перфектен за средно гъста, суха и къдрава коса, подложена на чести технически процедури. Осигурява интензивно подхранване и дълбока хидратция, дори на най-изтощените коси. Оставя косата копринено мека, блестяща и видимо по-здрава. НЕ СЪДЪРЖА ПАРАБЕНИ!

Продукти без отмиване.

Daily Repair Leave In – Двуфазен подхранващ спрей, идеален за суха, къдрава, подложена на чести химически обработки коса. Обогатен с растителна кератин и мед, той хидратира и подхранва косата. Не утежнява косъма, улеснява разресването и работата със сешоар. Придава блясък и здрав вид на косата.

Nutri Blend Oil – Подхранващо масло за преструктуриране на суха или увредена коса.
Обогатено с масло от макадамия и растителен кератин, то придава незабавно здрав и жизнен вид на стресирана и чувствителна коса, подхранвайки я в дълбочина.

BOOSTERS – Буустъри

DISCIPLINE PLUS BOOSTER – Интензивно лечение за много къдрава, чуплива и суха коса. Скъпоценен концентрат за заглаждане на къдриците, който съдържа растителен кератин и киноа. Дълбоко подхранване на косата с антистатичен ефект, оставя косата по-еластична, жизнена и лесна за фиксиране.

NUTRI PLUS BOOSTER – Интензивно подхранващо лечение за суха коса. Скъпоценен подхранващ концентрат, който съдържа растителен кератин, колаген и киноа. Идеален за много суха коса, която е подложена на често третиране или химически обработки. Дълбокото й хидратиращо действие оставя косата видимо по-мека, копринена и готова за стилизиране.

REPAIR PLUS BOOSTER – Интензивно лечение за възстановяване на силно увредена и накъсана коса. Концентрат за преструктуриране, който съдържа хиалуронова киселина, колаген и киноа. Перфектен за тънка и често подложена на третиране коса. Интензивното му възстановяващо действие оставя косата по-силна и устойчива, като същевременно я хидратира дълбоко.

SHINE PLUS BOOSTER – Ултра бляскаво лечение за оцветена или чувствителна накъсана коса. Изсветляващ концентрат, който съдържа кератин, киноа и луминисцин. Идеален за неуправляема коса, която е често подложена на химически обработки. Интензивното му изсветляващо действие оставя косата блестяща и копринено гладка, докато я хидратира в дълбочина

#SensUsApp е вашият перфектен съюзник, който ще ви помогне да вземете максимума от #SensUs продуктите.

С това удобно приложение можете да създавате и запазвате различни и перонализирани ритуали за коса и цветови комбинации за всеки един клиент.

Изтеглете безплатното приложение от Google Play или App Store и сами ще се уверите в неговите ползи!

Shopping Cart