SENSUS МС2 COLOR SYSTEM - Appros Nutrition Hair Care

Безамонячна боя за коса Sensus MC2

Безамонячна боя за коса Sensus MC2

Разкрийте свят на луксозен цвят без компромис, боя без амоняк, парабени и сулфати, щателно изработена в съответствие със строгите европейски екологични стандарти. Потопете се в магия, в която трансформацията на косата ви е не само доказателство за вашия изискан стил, но и ангажимент към благополучието на нашата планета. Наситена с богатството на маслото от акай бери, силата на протеина от киноа и жизнеността на аминокиселините, МС2 е шедьовър, който надхвърля очакванията.

Боя без амоняк със 100% покритие на белите коси. Боя за коса sensus

Разработена от експерти колористи, формулата на МС2 е проявление на италианското съвършенство в красотата. Изработена с прецизност и грижа, тази боя за коса въплъщава артистичността и изтънчеността, синоним на италианското наследство.

Блясък без амоняк: Нежен подход към сияйния цвят. Сбогувайте се с неприятните миризми, агресивните химикали и потенциалните щети, причинени от амоняка и приветствайте живия, дълготраен цвят, който не само пленява с блясъка си, но и подхранва косата от корена до върха.

Без парабени и сулфати: Подхранване без компромис. Sensus разбира важността на поддържането на деликатния баланс между красотата и здравето. Ето защо МС2 е формулирана без парабени и сулфати. Насладете се на радостта да знаете, че всяко приложение не само подобрява цвета на косата ви, но също така допринася за цялостното й благосъстояние.

Пълно покритие за бели коси: Кажете сбогом на неравномерните тонове. Прегърнете промяната с увереност, знаейки, че всеки косъм е обвит в наситен, траен цвят, който напълно прикрива белите коси.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Терапия за суха и третирана коса Sensus

ARC – Active Revitalizing Complex – Микс от
амино киселини, с растителен произход,
които преструктурират косата. Иновативна формула с биомиметично действие върху косъма. Чрез адаптивните си микро мулекули ARC запълва липсите на протеин в косъма, като придава плънтност и здрав вид на косата. Връща младежкия вид и жизнеността на косата. 

Терапия с протеин с увредена коса Sensus

Протеин от киноа –  укрепва и подсилва структурата на косъма, създавайки защита срещу агресорите на околната среда. Протеин от естествен произход, който защитава, поддържа косата и удължава трайността на боята. Одобрена активна съставка, естествена и без глутен. Придава блясък на косата, като същевременно я предпазва. Протеина е жизнено важен за здрава, красива и силна коса.

масло от акай бери

Масло от Акай бери – събрано от тропическите гори на Амазонка, маслото от акай бери е богато на антиоксиданти, есенциални мастни киселини и витамини. Този елексир на природата подхранва всеки косъм в дълбочина, осигурявайки несравним блясък, жизненост и мекота. 

Бременост и косопад

Зелена революция в красотата МС2 е разработена изцяло в съответствие с европейските стандарти за екологична устойчивост. От снабдяването на суровини до производствения процес и екологично чистите опаковки, Sensus се придържа към стриктни указания, които свеждат до минимум екологичният отпечатък от продукта. Боя за коса, разработена БЕЗ тестове върху животни! Sensus гордо декларира подход без жестокост, като се въздържа от всякакви тестове върху животни.

Начин на употреба: 100мл Sensus МС2 без амонячна боя за коса се смесва с 150мл Sensus Лукс активатор (1: 1,5). При използване супер изсветляваща серия (SS) 100 мл Sensus МС2 без амонячна боя за коса се смесва с 200 мл Sensus Крем активатор (1: 2).

Разбъркайте до получаването на еднородна смес. Нанесете готовата смес върху косата и оставете да подейства за около 35-45 минути. Изплакнете обилно с хладка вода, измийте косата с подходящ шампоан и балсам или маска.

Избор на оксидант:

Оксидант Lux Activator
5 vol (1.5%) – боядисване тон върху тон
10 vol (3%) – боядисване или изсветляване 0-1 тон
20 vol (6% )– боядисване или изсветляване 1-2 тона; подходящ за покритие на бели коси
30 vol (9% ) – боядисване или изсветляване 2-3 тона; подходящ за покритие на бели коси
40 vol (12%) – боядисване или изсветляване 3-4 тона.

#SensUsApp е вашият перфектен съюзник, който ще ви помогне да вземете максимума от #SensUs продуктите.

Изтеглете безплатното приложение от Google Play или App Store и сами ще се уверите в неговите ползи!

Shopping Cart