МЪЖКА СЕРИЯ БОИ И СТИЛИЗАНТИ ОТ SENS.US MAN

Един код за комуникация, код, който да се хареса и код с който да те харесват. Кодът за мъже с висок личен стил на живот. Мъже, които са наясно с променящия се свят и въпреки това не са роби на преминаващите моди. Моди, които траят само един сезон.

 

Sens.ùs MAN е гама от продукти с оцветяващ ефект за мъже.  Мъжката серия вдига летвата много високо в личната грижа за мъже. Формули Без PPD и без амоняк, които са нежни за косата, както и нюанси, които побеждават всички останали в натуралния ефект на цветовете си. Със забележително покритие на бялата коса и способността да впечатляват и удивляват околните.

ГЕЛОВЕ MAN CODE

Черен матиращ и скултуриращ гел за коса със силна фиксация.

Покрива бяла коса, толкова естествено, че никой няма да знае, че е изкуствен цвят, като осигурява невероятен блясък и изключителна фиксация.

Черен матиращ гел за коса за мъже със средна фиксация

Моделиращ гел за коса със средна фиксация за допълнителен блясък, обогатена с ТАУРИН .Покрива бяла коса, толкова естествено, че никой няма да знае, че е изкуствен цвят, като осигурява гъвкава фиксация.

Гел за Коса MAN CODE XX Gel 

Осигурява матиращ ефект и изключителна фиксация. Отстранява се лесно с шампоан. Не съдържа алкохол, не оставя следи или петна върху възглавницата или дрехите.

ВАКСИ MAN CODE

Черна матираща вакса за коса за мъже Black Code Wax 75 мл

Мека вакса, обогатена с таурин, дава гъвкаво движение на косата, стил и невероятен блясък.
Матира косата и проидава черен матов ефект дори на белите коси.
Покрива бяла коса по естествен и дискретен начин. Придава стил, без да утежнява косата. 

Вакса за коса за мъже с матиращ ефект Flex Code Matt Wax 75 мл

Силно фиксираща мат вакса. Идеална за създаването на естествен и рошав стаилинг  и матов ефект. Косата може да бъде оформяна отново и отново, а ваксата може да бъде премахната лесно. Обогатена с таурин.

Вакса за блясък за коса за мъже Shine Code Wax 75 мл

Мека Вакса обогатена с таурин, която дава гъвкаво движение на косата, придава стил и невероятен блясък. Отмива се лесно, само с шампоан. Не цапа дрехите или възглавниците.

МЪЖКА БОЯ ЗА БРАДА MAN BEARD COLOR GEL

 
Beard-Colors

Гел Боя за Брада Man Code 60 мл е без амонячна постоянна крем боя, специално разработена за брада. Това е боя за много бързо приложение, Покрива сиви косми, намалява и контролира нежеланите тонове само за няколко минути. Редуцирането на цвета е постепенно и контролирано. Отмива се плавно измиване след измиване. Не оставя черта или белег че брадата е била боядисана преди време. За естествен външен вид без промяна на цвета при израстване. (ново израсналата брада при измиване бива матирана от вече оцветената брада) Обогатена с Таурин: Тауринът е аминокиселина, която потиска процеса на стареене, тъй като засилва борбата с свободните радикали.

МЪЖКА ГЕЛ БОЯ ЗА КОСА – HAIR COLOR GEL 3х30 мл.

 

Мъжка гел боя за коса е продукти с оцветяващ ефект за мъже. Мъжка гел боя за коса е част от гамата серия продукти Sens.ùs MAN CODE.

Този уникален метод на работа (от 1 до 10 минути време за престой, по време на измиване на косата) дава пълен контрол върху крайния ефект и няма опасност от страховития „ефект на перуката“ или очевидно боядисана коса. Цветовата гама е подходяща за всяка възраст, като предоставя възможно най-естественият ефект. Не съдъража амоняк и PPD.

В СЛУЧАЙ ЧЕ ЖЕЛАНИЯТ ОТ ВАС ЦВЯТ НЕ Е НАЛИЧЕН МОЛЯ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА ТЕЛЕФОН : 0878554008 ЗА КОНСУЛТАЦИЯ И СЪДЕЙСТВИЕ 
МЪЖКА ГРИЖА ЗА КОСА И ТЯЛО MAN’S TREAT

 

Енергезиращ шампоан за мъже High Energy 250мл 

Освежаващ, тонизиращ шампоан обогатен с ТАУРИН и ментол. Препоръчва се за всички типове коса,  почиства скалпа нежно и хидратира косата, придавайки блясъка и жизненост.

Шампоан за мъже против жълти оттенъци Anti Age 250мл.

Поддържащ шампоан за сива и бяла коса, обогатен с ТАУРИН. Идеален за естествена или боядисана сива коса. Неутрализира всички жълти тонове и придава блясък, прави косата мека, блестяща и хидратирана. 

Душ гел за коса и тяло 2 в 1 за мъже Hair & Body Shower Gel 250мл. 

Освежаващ, тонизиращ душгел обогатен с ТАУРИН Нежно почиства кожата и косата оставя я мека, копринена и кадифена. Идеален за ежедневна употреба върху косата и тялото.

Уплътняващ лосион за коса HIGH ENERGY LOTION 150мл.

За пръв път в България спрей специализиран за мъжка коса. Уплътняващ, сгъстяващ лосион за коса, който освежава, стимулира растежа и тонизира. Съдържа таурин, кофеин, чаено дърво и етерични масла от мента.

ОЛИО ЗА БРАДА 

Олио за брада Beard Oil PERFECT SHAPE –  25 мл

 Използвано върху брадата тя става подредена и хидратирана и мека.

Комплекти

ПРОМО ОФЕРТА :

1.Гел Боя за Брада Man Code 60 мл е без амонячна постоянна крем боя, специално разработена за брада. Покрива сиви косми и намалява и контролира нежеланите тонове само за няколко минути. 

2.Олио за брада Beard Oil PERFECT SHAPE –  25 мл Използвано върху брадата тя става подредена и хидратирана и мека.

KIT ANTI-AGE MAN (EXCLUSIVE EDITION) е лимитирана колекция, специално за нашата любезна мъжка аудитория, на която започва да й се прошарва косата или вече е прошарена.

 

Комплекта съдържа два продукта: Anti Age Shampoo 250мл. и Black Code Wax 75 Мл.

Комплект специално направен за нашата енергична мъжка аудитория.

 

Комплекта съдържа: High Energy Shampoo 250ml. и HIGH ENERGY LOTION

Меню