Sun Care - Appros Nutrition Hair Care

Sun Care

Комплект защита на косата след излагане на слънце

Специално създадена серия от продуктовата гама на Sensus. Нежна грижа за косата, след излагане на слънце, подходяща за всички типове коси. Почиства косъма и скалпа, като отстранява хлора и/или морската сол, които отнемат блясъка и цвета на косата. придава блясък, омекотява и хидратира косъма. Подходящ за ежедневна употреба. Предпазва косата от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи.
шампоан за след слънце

 AFTER SUN SHAMPOO –200ml. придава блясък, омекотява и хидратира косъма. Нежна грижа за косата, след излагане на слънце, подходяща за всички типове коси. Почиства косъма и скалпа, като отстранява хлора и/или морската сол, които отнемат блясъка и цвета на косата. AFTER SUN SHAMPOO е обогатен с масло от Моной и растителен кератин, подходящ за ежедневна употреба.  Предпазва косата от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи.

 AFTER SUN CONDITIONER – 200ml Подхранващ защитен балсам след излагане на слънце подходящ за всички типове коса. Хидратира и защитава косата, придава блясък и мекота, без да утежнява. AFTER SUN CONDITIONER е обогатен с масло от Моной и растителен кератин, подходящ за ежедневна употреба. Предпазва косата от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи.

PROTECTOR SUN SPRAY – 150ml Двуфазен защитен спрей за всички типове коса, които са изложени на слънце и морска сол на плажа или хлор в басейна. Хидратира, подхранва и разплита косата, без да я утежнява, придавайки й блясък и мекота. PROTECTOR SUN SPRAY е обогатен с масло от Моной и растителен кератин, подходящ за ежедневна употерба.  Предпазва косата от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи.

Sun Care Sensus Kit

е пълен с ценни съставки, които се грижат за здравето и красотата на твоята коса:

Масло от Моной – то укрепва косата, придава й блясък , предотвратява заплитането и накъсването й.  Предотвратява натрупването на хлор и морска сол по косъма по време на вашата ваканция. Маслото от Моной предпазва косата от вредните свободни радикали има силно антиоксидантно действие.
Растителен кератин – Смес от 18 аминокиселини, които укрепват и усилват косата и подобрява нейната еластичност. Подсилва вътрешната структурата на коса. Придава здрав вид и сила.
слънцезащита за коса
Предпазва косата от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи. Косата ви има нужда от протекция от слънцето, така както и кожата ви. За разлика от кожата косата няма рецептори зя болка и вие не разбирате, че тя също страда от слънцето, така както кожата ви.
Shopping Cart