Thermo Repair Milk

_____

Термо мляко с дълбоко възстановяващ ефект. Еликсир, който ще утоли жаждата на косата ви и ще върне живота в нея.

Ако косата ви можеше да говори, щеше да ви моли за този еликсир – Thermo Repair Milk

Ако вашата коса може да говори, щеше да ви сподели, че не обича слънцето и соленото море. Защото солената вода я пресушава, а слънцето убива живота в нея. Ще вика за помощ всеки пък когато е заплетена, а вие се опитвате да я разрешете.

Искате ли косата ви да излъчва свобода, сияен блясък? Кажете сбогом на сухите и цъфтящи краища и подхранете косата си с нашето бижу Thermo Repair Milk .

Термо мляко с дълбоко възстановяващ ефект. Този еликсир ще утоли жаждата на косата ви и ще върне живота в нея.

Thermo Repair Milk

Коктейлът, за който касата ви мечтае

ПРИЛОЖЕНИЕ

Thermo Repair Milk  се използва в домашни условия, след всяко измиване на косата. Прилага се на измита и подсушена с кърпа коса по дължината на косата и в краищата.

ДЕЙСТВИЕ

Преструктуриращо на уплътняващо мляко за коса, с възстановяващо и укрепващо действие. Обогатено с хиалуронова киселина и протеин от киноа, той придава сила, копринена свобода на движение и блясък на стресираната или отслабена коса, улеснява стилизирането и има термозащитно и анти-влажно действие.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Измийте косата си с шампоан. Използвайте маска подходяща за вашата коса. Подсушете косата с кърпа до степен да не капе вода от нея. Нанесете 3 помпи за средно дълга коса/до плешките/ и  4-5 помпи за дълга коса/до средата на гърба/ само по дължината на косата. Разпределете Thermo Repair Milk  равномерно по косата, използвайте едър гребен или четка. Оформете косата си по желания от вас начин. Thermo Repair Milk  има термозащита и предпазва косата от топлината на сешоара или преса/маша за коса.

РЕЗУЛТАТ:

След употребата на Thermo Repair Milk  косата е мека, лесно се разресва, подвижна и изпълнена с блясък.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНАХиалуроновата киселина е молекула, присъстваща естествено в тялото ни с цел хидратиране на тъканите, уплътняване на структура и пластичност. Формула специално адаптирана за нуждите на косата. Резултатите са видими още при първа апликация.

ПРОТЕИНСъдържа протеини от естествен произход от  био отглеждана киноа, които предпазват, поддържат косата и удължават продължителността на козметичния цвят /ако вашата е коса е боядисана/. Одобрена активна съставка, естествена и без глутен. Придава блясък и хидратация на косата, като същевременно я защитава.

За по добре резултати използвайте останалите продукти от серията Repair на ILLUMYNA.

  • NUTRI REPAIR SHAMPOO 250 мл
  • NUTRI REPAIR MASK 250

0878554008

Обади се за безплатна конзултация

Често задавани въпроси.

0878554008

Обади се за безплатна конзултация

Меню