Серум за коса с хиалуронава киселина - Appros Nutrition Hair Care

Серум за коса с хиалуронава киселина

Серум с хиалуронова киселина Thermo Repair Milk Sensus

Хидратиращо мляко с дълбоко възстановяващ ефект. Еликсир, който ще утоли жаждата на косата ви и ще върне живота в нея. Thermo Repair Milk

Ако вашата коса може да говори, щеше да ви сподели, че не обича слънцето и соленото море. Защото солената вода я пресушава, а слънцето убива живота в нея. Ще вика за помощ всеки пък когато е заплетена, а вие се опитвате да я разрешете. Искате ли косата ви да излъчва свобода, сияен блясък? Кажете сбогом на сухите и цъфтящи краища и подхранете косата си с нашето бижу Thermo Repair Milk .Термо мляко с дълбоко възстановяващ ефект. Този еликсир ще утоли жаждата на косата ви и ще върне живота в нея.

ПРИЛОЖЕНИЕ


Thermo Repair Milk се използва в домашни условия, след всяко измиване на косата. Прилага се на измита и подсушена с кърпа коса по дължината на косата и в краищата.

ДЕЙСТВИЕ


Преструктуриращо на уплътняващо мляко за коса, с възстановяващо и укрепващо действие. Обогатено с хиалуронова киселина и протеин от киноа, той придава сила, копринена свобода на движение и блясък на стресираната или отслабена коса, улеснява стилизирането и има термозащитно и анти-влажно действие.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 

Измийте косата си с шампоан. Използвайте маска подходяща за вашата коса. Подсушете косата с кърпа до степен да не капе вода от нея. Нанесете 3 помпи за средно дълга коса/до плешките/ и 4-5 помпи за дълга коса/до средата на гърба/ само по дължината на косата. Разпределете Thermo Repair Milk равномерно по косата, използвайте едър гребен или четка. Оформете косата си по желания от вас начин. Thermo Repair Milk има термозащита и предпазва косата от топлината на сешоара или преса/маша за коса.

 

РЕЗУЛТАТ:

След употребата на Thermo Repair Milk косата е мека, лесно се разресва, подвижна и изпълнена с блясък.

Здрава коса и изстущена коса

Активни състваки в Thermo Repair Milk

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Хиалуроновата киселина е молекула, присъстваща естествено в тялото ни с цел хидратиране на тъканите, уплътняване на структура и пластичност. Формула специално адаптирана за нуждите на косата. Резултатите са видими още при първа апликация.

ПРОТЕИН

Съдържа протеини от естествен произход от био отглеждана киноа, които предпазват, поддържат косата и удължават продължителността на козметичния цвят /ако вашата е коса е боядисана/. Одобрена активна съставка, естествена и без глутен. Придава блясък и хидратация на косата, като същевременно я защитава.

За по – добри резултати използвайте останалите продукти от серията Repair на ILLUMYNA.

NUTRI REPAIR SHAMPOO 250 мл

NUTRI REPAIR MASK 250

Често задавани въпроси

Не. Thermo Repair Milk няма стилизиращи свойства. Той хидратира косата и предпазва от топлината при работа със сешоар и/или преса за коса. При необходимост нанасяйте стилизиращ продукт /лак за коса/ СЛЕД Thermo Repair Milk.

Да, може. В този случай обаче, продукта ще има само термо защита, без лечебно свойство. За да проникнат активните съставки на продукта, е необходимо касата е леко влажна и чиста.

Да, може, нанасяйте ги след  Thermo Repair Milk, за да проникнат активните съставки на продукта, е необходимо касата е леко влажна и чиста.

За около два месеца, при честота на миене на косата – 2-3 пъти в седмицата.

Да, всяка коса има нужда от допълнителна хидратация и грижа.

Обади се за безплатна конзултация 

+359878554008

Петя Станчева
Прочетете повече
Любимият серум. Разресвам косата си много лесно, усещям по здрава, вече не се заплита. Препоръчвам.
Kitty_Sweet
Kitty_Sweet
Прочетете повече
Косата ми е руса, и много се заплита и беше много суха. Моя приятелка ми препоръча серума, много съм доволна. Усещам разлика в косата си. По бляскава е , лесно е разресвам и я усещам по гъста.
Дора Иванова
Дора Иванова
Прочетете повече
Доволна съм от серума, препоръчвам.
Катя Димова
Катя Димова
Прочетете повече
Често купувам продукти на марката, много съм доволна. Препоръчвам. Имат много добра консултация по телефона, търпеливи са и отговарят на всеки въпрос с внимание.
Галя Шопова
Галя Шопова
Прочетете повече
Серума е хубав, лесно се разнася, не омазнява, косата става гладка и лесно се разресва.
Габриела Косева
Габриела Косева
Прочетете повече
Доволна съм, хидратиратира наистина косата, прави я гладка , а крайчетата меки. Препоръчвам.
Сиси
Сиси
Прочетете повече
Много ми харесва, препочвам с две ръце.
Предишна
Следваща
Shopping Cart