ЛЕЧЕНИЕ НА КОСОПАД И СТИМУЛИРАНЕ РАСТЕЖА НА КОСАТА - Appros Nutrition Hair Care

ЛЕЧЕНИЕ НА КОСОПАД И СТИМУЛИРАНЕ РАСТЕЖА НА КОСАТА

ПРОГРАМА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОСОПАД И СТИМУЛИРАНЕ РАСТЕЖА НА КОСАТА

Програмата е предназначена за лечение на всички видове косопад и стимулиране растежа на косата.

Екстракт от градински чай и бяла перуника се комбинират със сереноа репенс (палма-джудже), чийто екстракт намалява нежеланите ефекти на ензима 5 алфа-редуктаза, който причинява изтъняване и загуба на косата.

Програмата предлага два вида действия : Интензивно лечение и предотвратяване или поддръжка .

Програмата против косопад включва следните продукти :

 1.МАСКА – Маска, която подготвя скалпа за лечение на косопад, нанесена преди конкретния почистващ продукт. Розмариновото етерично масло дълбоко почиства скалпа, докато комбинираното действие на карамфиловото етерично масло и касията (китайска канела) стимулират кръвообръщението.

2.ПОЧИСТВАЩ ПРОДУКТ – Мек почистващ шампоан, който укрепва косата благодарение на екстракт от сереноа серрулата и пшенични протеини.Той е създаден за борба с изтъняването и загубата на косата, възстановявайки обема и блясъка на косата.

3. ИНТЕНЗИВЕН ЕЛИКСИР: За лечение за прекомерен косопад. Съдържа етерично масло от мента с освежаващи, тонизиращи, антисептични свойства, както и чисто пчелно млечице, което има регенериращи, анти-стареещи и антибактериални ползи.

4. ПРЕВАНТИВЕН ЕЛЕКСИР : Лечение за предотвратяване загубата на коса.Може да се използва и като поддръжка на интензивната програма. Той е създаден за лечение на лек сезонен косопад и косопад, причинен от стрес или прекомерно производство на себум.

Shopping Cart