ЛЕЧЕНИЕ НА ПЪРХОТ - Appros Nutrition Hair Care

ЛЕЧЕНИЕ НА ПЪРХОТ

ПРОГРАМА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ПЪРХОТ

Пърхотът е показателен знак за обновяване на клетките в нашето тяло. Дискомфортът, изпитван върху скалпа се засилва от люспи, които могат да бъдат широки, плоски и мазни , те са свързани със себума.

Програмата за лечение на пърхот включва следните продукти :

1. ЕКСФОЛИРАЩА МАСКА: Тя има двоен ефект и се прилага преди конкретния шампоан.Премахва както сехореен пърхот, така и сух, дехидратиран пърхот. Авокадото със своите антиоксидантни и анти-сърбежни свойства, действа като естествено лечение срещу пърхот, без да уврежда естествения хидро-липидфилм на кожата.

 2. НОРМАЛИЗИРАЩ ШАМПОАН: Подходящ за всички видове пърхот.Неготово дълбоко почистващо действие и честа употреба спомагат за нормализиране на кожните състояния. Линоловата киселина от ленените семена има успокояващ ефект върху сухата кожа. Маслото от мащерка има антисептични, антибактериални и балансиращи свойства.

3.НОРМАЛИЗИРАЩ ЕЛЕКСИР: Прилага се върху измита коса и спомага за предотвратяване на бързото връщане на пърхота в остър стадий. Екстрактът от върба има кератопластичен, изглаждащ ефект, действа като ефективно противовъзпалително средство.

Shopping Cart