Zero Yellow Комплект за блондинки - Appros Nutrition Hair Care

Zero Yellow Комплект за блондинки

Без жълти оттенъци - Комплект за блондинки

ZERO YELLOW KIT

 грижа за красивия рус цвят и жизненост на косата

Естествено руса или изрусена, няма значение. Косата ви може да бъде със голям обем, плътна и жизнена

Всяка блондинка плаща цената на красотата. Ослепително красивата руса коса изисква сериозна поддръжка или рискувате да изтънее, да се накъса, да има неприятно стърчащи косъмчета или неприятен оттенък – познато ви е нали?

Запознайте се с достъпен начин косата ви да е винаги обемна и жизнена, без нежелани оттенъци и жълти тонове. Селектирахме продукти на ILLUMYNA, които се превърнаха в най-търсената системата за поддръжка на руса коса. Системата включва шампоан  и балсам за коса ZERO YELLOW в комбинация с Nutri Blend Oil. Тази система, ще направи живота ви по-лесен, а косата ви, ще привлича погледите не само на мъжете, защото едва ли ще има жена, която да не завиди на обемната и плътна и красива руса коса.

Запознайте се със системата и с професионалните насоки в три лесни стъпки, изпълними изцяло в комфорта на вашия дом.

без жълтти отенъци по русата коса
0878554008

Консултирайте се и поръчайте още сега по телефона
руса коса без жълти отенъци

 

 Система за грижа на русата коса в три лесни стъпки!!!

СТЪПКА 1:  ZERO YELLOW Шампоан


Измийте косата си с шампоанът за блондинки ZERO YELLOW със специална формула за неутрализиране на жълтите тонове, както на естествено русите, така и на изрусените блондинки. Оставете шампоана да престои на косата поне 3 минути. Изплакнете обилно с вода.

шампоан против жълти оттенъци
Zero Yellow Shampoo

СТЪПКА 2:  ZERO YELLOW Балсам

Нанесете балсамът за коса ZERO YELLOW по дължината на косата. Активните му съставки придават блясък и плътност на косата. Оставете балсама да престои поне 5 минути върху косата. След това изплакнете обилно с вода.

Балсам против жълти оттенъци за блондинки
Zero Yellow Conditioner

СТЪПКА 3: Nutri Blend Oil

След като подсушите косата си с кърпа сложете няколко 2-3 помпи от Nutri Blend Oil, изчакайте да попие и сте готови за стайлинг. Nutri Blend Oil е чисто масло от макадамия, което хидратира косата в дълбочина. Може да го добавяте към любимия балсам или маска от серията ILLUMYNA Sensus

*Прилагайте системата поне един път седмично и косата ви, ще бъде точно каквато сте си мечтали винаги!

Масло от макадамия натурално Sensus
Nutri Blend Oil

Защо системата да избереш системата Zero Yellow ?

Защо системата Zero Yellow на ILLUMYNA е по – ефективна от познатите Ви до сега антижълти шампоани?

Всяка блондинка знае, че нежеланите жълти оттенъци се премахват с антижълт шампоан, но също така знае, че антижълтите шампоани дехидратират косата. Това налага допълнителна грижа. За разлика от познатите ви до момента продукти против жълти оттенъци, системата Zero Yellow на ILLUMYNA работи по съвсем различен начин.

Благодарение на активните си съставки Zero Yellow се грижи за вашия красив рус цвят и жизнеността на коса.

 

Как работи системата Zero Yellow на ILLUMYNA?

Системата Zero Yellow е от два компонента – шампоан и балсам. Шампоана премахва жълтите оттенъци ПОД обвивката на косъма /кутиколната люспа/, а балсама премахва жълтите оттенъци ПО обвивката на косъма /кутиколната люспа/ . По този начин резултатите са много по- дълготрайни. В същото време вие полагате грижа и за здравето на вашата коса, благодарение на активните съставки.

 

Активни съставки на системата Zero Yellow на ILLUMYNA?

BIO PLATINUM PEPTIDE – растителен пигмент с лилав цвят извлечен от био отглеждани боровинки. Освен че премахва жълтите оттенъци той има антиоксидантен ефект, клетъчно обновяване и анти-стареене.

Протеин – извлечен от киноа, без съдържание на глутен. Той хидратира в дълбочина, придава блясък и мекота на косата. Изрусените коси страдат от огромна липса на протеин. Протеина е „тялото“ на вашата коса и основната съставна част на косъма, която му придава здрав и жизнен вид.

Смес от 18 растителни аминокиселини – Укрепва косъма, подобрява еластичността му, придава блясък и жизненост на косата. Аминокиселините са най-малките участници в структурата на косъма. Наричани още „скелет“ на косата, тяхната липса причинява накъсване на косъма и загуба на дължината на косата. Всяка блондинка е виждала къси руси косъмчета паднали по новата й черна риза. Това е сигнал, че вашата коса има нужда от аминокиселини.

шампоан против жълти оттенъци
Zero Yellow Shampoo Шампоан за блондинки против жълти оттенъци
Балсам против жълти оттенъци за блондинки
Zero Yellow Conditioner Балсам за блондинки против жълти оттенъци
шампоан и балсам против жълти оттенъци -
Zero Yellow Kit Комплект без жълти оттенъци
Масло от макадамия натурално Sensus
Nutri Blend Oil чисто масло от макадамия
Shopping Cart